Sa facem din imposibil posibil

Posted by

Am inceput sa fiu putin obosita si asta nu este bine deloc pentru mine, inca mai am mult de lucru si nu stiu de unde sa incep pentru a-mi termina de facut ordine in ganduri si treburi. Nu imi place sa ma afund in aceleasi lucruri pentru foarte mult timp, mai ales daca eu simt ca nu e potrivit pentru mine. Aveam sperante ca poate o sa pot sa ma odihnec mai mult zilele astea, dar nu am putut sa-mi sterg din minte toate acele treburi importante.

Si uite asa am pierdut timp pretios pe ceea ce ar fi trebuit sa las la birou si sa-mi vad de ale mele. Dar cum nu tot ce imi doresc eu se intampla intocmai, mai am doar varianta sa ma bucur de timpul ce tocmai mi-a ramas. Pe deoparte ma gandesc ca asta-i cea mai mare  problema si nu doar pentru mine, ci pentru toate acele persoane ce nu se pot detasa de treburile de la birou.

Nu pot spune ca nu am fost tentata sa spun ca doar eu am aceasta problema si doar eu nu gasesc solutia la aceasta problema. Am observat insa ca daca imi propun ceva nu  ma las pana nu reusesc sa si realizez acel lucru. De aici a plecat si ideea sa fac din imposibil posibil. Si incerc in fiecare zi sa ma tin de aceasta zicala, fara sa ma mai gandesc la dificultatile pe care le intampin.

E adevarat ca in viata asta nimic nu e usor, dar daca ar fi usor nu as mai simti rostul unor anumite lucruri si atunci ajung sa ma bucur de tot ce am si sa incerc sa fac din tot acest imposibil posibil. Mi-am zis ca merit tot ce e mai bun si de asta vreau sa si am parte. Poate ca peste ceva timp nu o sa mai simt toata oboseala asta acumulata.