Se face un nou blog meet la Ploiesti

Posted by

Daca ai un blog sau intentionezi sa iti faci unul, atunci esti invitat sa cunosti alti bloggeri sambata viitoare in cadrul primei editii pe anul acesta a blog meet-urilor pe care Dragos le organizeaza de ani buni. Toate detaliile despre locatia si ora intalnirii le gasiti la el pe blog, unde de altfel sunteti si rugati sa va anuntati prezenta printr-un comentariu.

Intotdeauna au fost discutii interesante la aceste intalniri si blogosfera din Prahova s-a bucurat de aceste intalniri si a invatat lucruri noi de pe urma lor, asa ca in mod clar merita sa mergeti, mai ales daca nu ati mai fost pana acum niciodata la o astfel de intalnire.

De asemenea, Zappa a gazduit de mai multe ori aceste intalniri si exista vorbe „prin sat” ca acestea au fost cele mai faine intalniri, pentru ca lumea a putut sa se si distreze si sa stea de vorba in acelasi timp. E drept ca la ultima intalnire parca mai mult s-au distrat, eu m-am bucurat de cumparaturi in AFI Palace Ploiesti, cat timp au stat ei la vorba, dar anul acesta Dragos pare pus pe fapte mari si vrea sa puna din nou blogosfera la treaba.

Am vazut deja nume noi pe lista confirmarilor, ceea ce ar putea marca un inceput de an interesant pentru blogosfera. De asemenea, imi va face placere sa ma revad si cu ceilalti, inca nu stiu daca voi putea ajunge la timp, avand un examen cu studentii de dimineata. Cred ca va dati seama ca Dragos nu s-a consultat cu mine cand a ales ora, ca asa face el de obicei, cred ca stiti deja asta.

Deci inca o data, va invit sa participati sambata la blog meet si sa cititi la Dragos pe blog mai multe detalii despre acest eveniment.