Serialul Scandal revine de astazi cu al patrulea sezon

Posted by

Unul dintre motivele pentru care imi place toamna este ca serialele mele preferate revin. Sper exemplu, astept cu nerabdare un nou sezon din Scandal, un serial american despre un fost consilier al presedintelui Statelor Unite, Olivia Pope, care si-a dedicat viata si cariera protejarii si apararii imaginii publice si a secretelor elitei tarii. Desi Olivia paraseste Casa Alba pentru a-si deschide propria firma de administrare a situatiilor de criza si spera sa inceapa o noua viata departe de tentatiile si problemele pentru care a parasit in primul rand centrul din Washington, legaturile cu trecutul nu ii dau pace. Este un serial interesant, plin de suspans, cu o eroina inteligenta si foarte stilata, care reuseste sa dezlege si gestioneze cu succes toate problemele care apar, mai putin cele din viata personala. Si da, are o pasiune pentru presedinte, si da, pasiunea ii este impartasita si a fost consumata.

Spionaj, tradare, sacrificii pentru pastrarea secretelor, suspans si multa pasiune personala si profesionala sunt ingredientele care asigura succesul si popularitatea acestui serial (pe imdb este cotat cu nota 8, nota obtinuta din voturile a peste 30.000 de oameni).

Olivia, interpretata de Kerry Washington, este intr-o forma de zile mari si impresioneaza cu fiecare tinuta office, pe care reuseste sa o puna in valoare. Hainele ei sunt pline de personalitate si emana multa incredere si indrazneala, calitati indispensabile unei femei puternice. Acest personaj a pus o amprenta asupra actritei, care in viata reala a fost desemnata de catre revista Vanity Fair „Cea mai bine imbracata vedeta”.

Nu doar Olivia impresioneaza fizic in serial. Scot Folley il interpreteaza pe Jake Ballard, un spion angajat de presedinte pentru a o proteja pe Olivia. Inevitabil sau nu, Jake se indragosteste de Olivia insa aceasta nu va reusi sa il uite pe presedinte prea curand. Noi situatii scandaloase incep diseara pe ABC, si cel mai probabil maine, le putem viziona si in Romania.