Tipurile de balustrade care ma atrag

Posted by

Intr-un articol mai vechi v-am intrebat daca va atrag scarile de interior? Astazi as cam vrea sa scriu tot despre acest subiect deoarece am gasit alte modele de scari interioare ce mi -au parut foarte interesante. De fapt m-am obisnuit sa caut fotografii cu ceea ce ma intereseaza si culmea ca am reusit sa dau peste cele mai frumoase scari interioare pe care le-am vazut pana acum. Desi initial mi-am propus un cu totul si cu totul alt subiect am reusit sa schimb tematica articolului, imediat dupa ce am gasit fotografiile cu pricina.

Iar daca data trecuta eram foarte sigura ca voi ramane la acele scari interioare ce au balustradele din fier forjat, astazi opinia mea s-a cam schimbat putin. Nu spun ca am renuntat la ideea de a avea balustrade din fier forjat, dar parca nici cele din sticla sau lemn nu dau chiar atat de rau. In plus am observat ca acele case impozante, ce sunt foarte moderne si elegant au exteriorul, cat si interiorul din sticla si parca lucrurile se vad putin mai diferit.

Inca nu ma pot decide in aceasta privinta intrucat si balustradele de lemn au ceva aparte, ceva specific numai lemnului si parca da un aer mult mai boem, mai clasic. Dar ma gandesc ca poate eu sunt o fire mai romantica si vad lucrurile intr-o altfel de maniera sau poate ca intr-adevar sunt atrasa de lucrurile clasice, chiar daca eu nu pot sa ma opresc nici din privitul a ceea ce inseamna nou, a ceea ce inseamna tehnologie.

Si asta pentru ca am observat zilele trecute ca simt o atractie pentru acele case smart. Si de cate ori am incercat sa-mi fac idei despre aceasta, de atatea ori simt o energie si o bucurie cu mult mai intensa decat daca as privi o casa de tip clasic.