TOP 3 recompense recomandate pentru faptele bune ale copilului tau

Posted by

Esti parinte, drept urmare, iti doresti sa iti cresti cat se poate de frumos copilul, astfel incat intr-un final sa ajunga un adult corect, respectabil si de incredere. Pentru asta, trebuie sa te asiguri ca ii oferi educatia corespunzatoare. Cu certitudine, pentru a-l motiva sa indeplineasca cat mai multe sarcini, il recompensezi, astfel incat sa stie si pe viitor ca pentru orice fapta buna realizata, el va fi apreciat de cei din jurul lui. Unii parinti prefera sa le ofere celor mici dulciuri, pe cand altii jucarii. Hai sa vedem totusi care sunt cele mai potrivite daruri pe care le putem oferi micutilor.

Iata care sunt din punctul meu de vedere cele mai eficiente recompense pe care i le poti oferi copilului tau, indiferent ca are 3 sau 9 ani:

Dulciurile!

Cine nu adora dulciurile? Nu exista adult si nici copil care sa nu se dea in vant dupa dulciuri in general, fie ca e vorba de ciocolata, prajituri sau tort. Ce-i drept, cu certitudine te gandesti inclusiv la sanatatea micutului tau, drept urmare, ai mare grija atunci cand alegi dulciurile pe care i le cumperi. Multi adulti am auzit ca vorbeau de bine despre cofetaria de la www.artdessert.ro. Acest lucru se datoreaza faptului ca ingredientele utilizate in compozitiile prajiturilor si torturilor sunt alese corspunzator, astfel incat sa nu provoace niciun fel de disconfort in organism.

Beneficiind de ingrediente naturale si gustoase, bunatatile de la www.artdessert.ro reprezinta o buna modalitate prin care iti poti surprinde micutul atunci cand doresti sa il recompensezi – aici vei gasi, torturi, prajituri, dar si multe alte produse de patiserie pentru toate gusturile. De altfel, ai ocazia sa si personalizezi desertul, in functie de aspect, dar si de ingredientele pe care sa le contina. In acest fel te asiguri ca micutul tau va manca nu doar ceva absolut delicios, ci si sanatos.

Jocurile!

Atunci cand sunt alese corespunzator varstei pe care o au, jocurile au un impact urias in dezvoltarea copiilor, atat pe plan intelectual, cat si social. Daca micutul tau e mai timid, iti recomand sa optezi pentru achzitionarea unui joc care sa implice mai multe persoane; in acest fel te asiguri ca pentru a-l juca, el va trebui sa isi invite niste prieteni sau sa desfasoare aceasta activitate chiar in compania voastra, a parintilor.

Atunci cand mintea lor se afla in prim proces de dezvoltare, indicat este ca aceasta sa fie cat mai frecvent si in acelasi timp armonios stimulata. Cum poti face asta? Ei bine, jocurile care sa ii puna mintea la contributie sunt indicate in aceasta situatie. Jocurile logo sau cele de tip puzzle sunt extrem de recomandate. Asadar, investeste in ceva de care nu doar ca se va bucura, insa il si va ajuta in propria dezvoltare.

Mici excursii

Daca bugetul iti permite, nu ezita sa iti recompensezi micutul ori de cate ori merita cu iesiri in aer liber. Fie ca e vorba de o vizita la gradina zoologica sau la un muzeu de stiinte naturale, atat timp cat va interactiona cu un univers al artei si al culturii, copilul tau se va dezvolta deosebit de frumos si de armonios.

Cu siguranta micutul tau are anumite pasiuni, tocmai de aceea, indicat e sa te ghidezi in functie de acestea si sa alegi locatia in care il vei duce. Cert e ca de aici va avea de castigat nu doar distractie, ci si educatie. Indiferent ca e o iesire de cateva ore sau una de cateva zile, cu siguranta gestul tau va fi apreciat. Totusi, nu incerca sa iei astfel de decizii doar privind din punctul tau de vedere, ci si a micutului tau. La urma urmei, important e ca el sa se simta bine si apreciat.

Asadar, dulciurile de la artdessert.ro, jocurile intelectuale si de imaginatie, dar si micile excursii la gradina zoologica sau la muzee reprezinta intr-adevar bune modalitati de a-ti recompensa copilul pentru faptele bune facute si in acelasi timp de a-l ajuta sa se dezvolte frumos.