Un model de biblioteca putin mai special

Posted by

Sunt obisnuita sa citesc foarte mult, sunt obisnuita sa am in jurul meu fel si fel de carti, chiar daca unele sunt mai mult pentru distractie si doar le rasfoiesc. Printre multe altele m-am obisnuit sa-mi tot cumpar carti indiferent de tipul lor sau de informatiile pe care le gasesc in interior. De obicei cand ajung sa fac acest lucru ma relaxeaza foarte mult, chiar si atunci cand stiu ca am nu stiu cate proiecte de rezolvat, iar timpul este foarte, foarte scurt. In afara de asta sunt mai mult decat multumita de micuta mea biblioteca.

Inca mai sper sa ma inteleg si eu pe mine de ce imi plac atat de mult acele corpuri de bliblioteca ce mai mult seamana cu o ciudatenie in loc de ceva normal, asa cum mi-ar spune mama mea.I-am spus de foarte multe ori ca eu sunt mult mai fericita daca am unde sa-mi tin cartile in conditii optime. Stie cat de mult imi plac cartile si de aceea niciodata nu imi spune de ce imi cumpar atatea carti in loc sa folosesc banii respectivi pentru altceva.

Stiu ca mai am si momente in care exagerez cu achizitionarea de carti, dar ce sa fac daca astea imi plac foarte mult. Eu una chiar prefer sa citesc o carte in loc sa ies prin parc sau sa merg intr-o cafenea. Oricum acum toata lumea se ascunde prin interior daca ne gandim cat de frig este pe afara. De multe ori m-am gandit sa-mi fac diverse corpuri suspendate pentru a-mi aranja cartile si totodata pentru a le avea la indemana.

Am si gasit cateva modele care imi plac si sper ca intr-un timp cat mai scurt sa le pot cumpara, daca nu sa le realizez si eu – bineinteles cu ajutorul tatei. Cu toate astea o sa am grija sa nu deteriorez nimic prin casa si nici sa nu sparg ceva de valoare din diverse colturi ale casei mele. Insa cand imi voi fixa acele corpuri pentru iubitele mele carti cu siguranta voi fi foarte fericita. Si poate ca ar fi timpul sa mai donez din cartile mele, dar astept sa mai strang cateva exemplare.