Unde gasesti rochiile de seara perfecte?

Posted by

Asa cum probabil stiti si voi, sezonul asta de primavara a inceput deja cu foarte multe petreceri speciale dedicate noua. Insa una dintre cele mai mari probleme ale noastre este strict legata de tinuta pe care vrem sa o purtam la un anumit eveniment. Nu cred ca nu stiti cat timp pierdem noi doar pentru a ne selecta tinuta, nu mai spun de timpul pierdut prin magazine si mai mult decat atat acel timp pierdut in asteptarea celei mai importante decizii.

Cam aceasta este metoda prin care noi pierdem cam trei sferturi din timpul pe care am putea sa-l alocam pentru cu totul si cu totul altceva. Pentru mine lucrurile stau putin mai diferit, in sensul ca nu pierd foarte mult timp pentru orice tip de tinuta, ci numai pe alegerea acelor rochii de seara.

Si spre deosebire de alti ani, cand eram nevoita sa merg din magazin in magazin, acum profit de faptul ca imi pot alege rochia perfecta din diferite magazine online si imi pot comanda tot ce vreau. In acest fel imi reduc timpul pierdut la jumatate pentru asemenea problema si in plus de asta nu imi consum nici foarte multa energie. As putea spune ca metoda pe care o folosesc in prezent imi ofera mai mult decat ma asteptam. Spre exemplu:

  • vizualizarea produselor fara sa fiu prezenta fizic in respectivul magazin;
  • preturi acceptabile plus oferte,  pe care uneori nu le gasesti in magazinele offline;
  • poti comanda online si plati in momentul livrarii coletului;
  • si mai mult decat atat poti returna produsul daca nu este masura potrivita pentru tine.

Cu toate astea mai sunt si acele persoane care sunt pasionate sa isi faca nefericitele de cumparaturi din magazin in magazin. Si ce-i mai rau decat atat, nu doar ca pierd vremea aiurea, ci ca au obiceiul sa nu se mai opreasca din asta. Dar pana la urma revin la metoda mea care pare a fi mult mai buna decat a altora si care pana acum nu m-a dezamagit. In plus trebuie sa recunosc faptul ca in linistea casei mele imi pot face cele mai inspirate cumparaturi.

Fie ca vorbim despre rochii sau despre orice alt tip de tinuta sunt mult mai atenta atunci cand mi le aleg, poate ca ma ajuta si linistea pe care o am acasa, in plus de asta, daca se intampla sa nu nimeresc masura potrivita o pot schimba in scurt timp, iar aici este mai mult valabil pentru rochite si fuste. Poate ca stiti ca in functie si de croiala si de design marimea acestora nu se potriveste cu ceea ce noi comanda.

Sau mai bine spus masurile sunt putin mai diferite. Dar nu trebuie sa intrati in panica pentru acest lucru. Acest mic impediment il puteti rezolva oricand intr-un timp foarte scurt. Iar pentru diferite nereguli sau posibile erori exista politica de returnare a respectivului produs. Eu m-am hotarat sa folosesc de aici incolo aceasta metoda din ziua in care am facut prima comanda online cu cateva rochite pentru diferite evenimente.

One comment

Comments are closed.