Unde ti-ai dori sa locuiesti?

Posted by

Te-ai gandit vreodata unde ai vrea sa locuiesti? Unde ai vrea sa-ti petreci zilele tale libere? Spre exemplu daca esti pasionat de plimbarile in aer liber, iti doresti o casa ecologica si mai mult decat atat vrei sa scapi de aglomeratia si zgomotul din oras ai putea sa-ti achizitionezi o casa in mijlocul naturii datorita proiectului Valley 21.

Proiectul Valley 21 este un resort montan, ce se va intinde pe o suprafata de 68 de hectare si va cuprinde 68 de locuinte ecologice, un centru de servicii pentru rezidenti, cafenele, picine cu apa regenerabila si bineinteles localuri cu produse traditionale. Valley 21 a fost gandit de doi olandezi, Gerard Doedee si Mark Koops, indragostiti de peisajele din Romania.

peisaj peisaj1 peisaj4

Ansamblul de locuinte se afla situat pe Valea Dalghiasului, din comuna Vama Buzaului situat la o distanta de circa 45 de kilometri distanta de Brasov. Initiatorii acestui proiect doresc sa investeasca in jur de 15 milioane de euro, proiectul finalizandu-se pana in anul 2020. In prezent este gata prima casa de vacanta a acestui proiect ambitios Valley 21.

De ce s-a ales realizarea acestui proiect in Vama Buzaului?

Deoarece investitorii au dorit un loc neatins de lume, un loc linistit, cu aer curat, plin de verdeata, in care viitorii rezidenti sa se bucure de toate darurile naturii. Este important sa mai stiti ca aliumentarea acestui complex se va face direct de la izvoare, iar electricitatea va proveni din panourile solare, pastrandu-se astfel confortul unei locuinte moderne.

peisaj2

Asa cum am spus si mai devreme prima casa este deja gata pentru vanzare dispunand de o suprafata de 118 metri patrati utili, fiind repartizati in 3 dormitoare, bai, bucatarie, living la etaj, semineu pe terasa de unde se poate admira privelistea Vaii Dalghiasului. Viitoarele case se vor construi in functie de cerintele viitorilor locatari.

Bineinteles fiecare casa este construita din materiale ecologice astfel incat sa nu stice mediul inconjurator sau sa contravina reliefului din acea zona. Toti cei care doresc o astfel de casa trebuie sa aveti in vedere ca ea poate ajunge sa aiba un cost cuprins intre 167.500 euro si 285.000 euro, in functie de suprafata utila pe care o doriti.

peisaj3

Pentru cei ce isi doresc o viata linistita in mijlocul naturii acest proiect este potrivit, iar mai multe detalii legate de acest proiect gasiti pe valley21.ro.

 

One comment

Comments are closed.