Vocea României văzută din culise

Posted by

Vineri seară am avut ocazia să fiu în platoul de la Vocea României, pentru a urmări acest show şi din culise, iar experienţa bifată face parte din lista cu Lucruri de făcut măcar o dată în viaţă (ce mai e pe listă voi scrie în alt post).

Dragoş mă atenţionase că trebuie să fiu acolo cu 1 oră şi jumătate înainte, pentru că este foarte aglomerat la intrare (el mai fusese si la ediţia de marţi seară). Bineînţeles că nu am fost chiar atât de devreme acolo (deşi mânasem cam tare prin hârtoapele de pe DN1A ca să ajung la timp), dar la intrare nu erau decât vreo 3 maşini. Am găsit într-un final şi hala imensă în care este adăpostit studioul, care mi s-a părut impresionant.

Fiind pentru prima oară când Vocea României are loc şi vinerea, nu era foarte, foarte aglomerat, dar oricum locurile au fost ocupate până la refuz cu public. Pavel Bartoş tot repeta în faţa camerei ce avea să spună, gesticulând (iar asta se întâmpla în fiecare pauză publicitară). Cu câteva minute bune înainte de a începe spectacolul, Cristi Rotaru, cel care se ocupă de coordonarea publicului, verifică entuziasmul oamenilor din platou, interzice bliţul aparatelor foto şi pune la punct detalii despre ce va urma. Pe de altă parte, regizorul de platou, Greta Dan, spune la microfon câte minute mai sunt până intrăm în emisie şi ne invită să luăm loc. La fiecare pauză face acelaşi lucru, nu mai zic de faptul că îi tot cheamă pe cei 4 din juriu, care de multe ori se lasă aşteptaţi să vină, petrecând probabil momente cu fanii lor undeva în afara scenei.

Într-un final show-ul a început. Pavel Bartoş prezintă concurenţii (a fost rândul concurenţilor din echipele Loredanei şi a lui Moga să arate ce pot). Roxana Ionescu a avut doar apariţii sporadice şi foarte scurte în faţa prompterului, şi chiar şi aşa, mie mi s-a părut că nu prea are ce căuta acolo (în niciun caz, nu să prezinte…). Concurenţii au fost toţi foarte buni, deşi Moga şi Loredana au trebuit să se despartă de câte unul din ai lor (au fost eliminaţi Aldo Blaga şi Oana Brutaru). Mie, în mod special, mi-a plăcut Cristian Sanda interpretând „Say something” – care, fizic, seamănă izbitor cu Iustin Ianău. Oricum, la fiecare concurent, am experimentat „pielea de găină” (vezi Andra – Românii au talent :D).

Invitaţi de onoare la Vocea României au fost Kate Ryan care mi-a plăcut cum a interpretat Voyage, Voyage , Steliana Hristova cu I Love Rock ‘n Roll , dar şi Dan Teodorescu de la Taxi, care a cântat alături de echipa lui Smiley Cele două cuvinte. Baletul lui Edi Stancu a fost şi el la înălţime.

În concluzie, mi-a plăcut foarte mult să fiu prezentă la un astfel de show, pentru că nimic nu se compară cu trăirile live de la faţa locului. Următoarea emisiune va fi marţi, 13 decembrie, de la 20.30. Dacă vreţi să faceţi parte din public, puteţi să vă înscrieţi aici.

Câteva poze backstage sunt aici.

One comment

Comments are closed.