Vrei sa aduci imbunatatiri bucatariei tale si cauti un tub flexibil pentru hota? Citeste aici

Posted by

La ceva timp, se intampla sa ne dorim sa facem schimbari in casa, mai mici sau mari. Schimbam mobilierul, ne gandim sa redecoram sau sa dotam casa cu mai multe functionalitati, de care nu dispunea inainte. Daca nu dispui de sume mari de bani, schimbarile le poti face treptat si poti incepe cu unele mai mici.

Daca ai o bucatarie, dar nu ai o hota, poti lua in considerare achizitionarea uneia pentru ca este foarte utila si te ajuta sa-ti mentii bucataria curata. Daca nu ai foarte mult spatiu de instalare, apeleaza la un tub flexibil hota.

Cum te ajuta o hota pentru bucatarie?

Daca nu ai o hota si esti indecis in legatura cu achizitionarea uneia, trebuie sa stii ca prezinta multe avantaje, detinerea acestui dispozitiv de ventilatie.

In primul rand, scopul principal al acesteia este de indepartare al mirosului produs de mancare. Daca ai o bucatarie open-space, o sa observi ca fara hota, mirosul mancarii se raspandeste in toata casa. Este foarte neplacut ca mirosul mancarii sa iti intre in hainele cu care tocmai te pregateai sa iesi afara. Pe langa asta, ajută și cu vaporii eliminați prin gătit. Stiai ca vaporii pot afecta dispozitivele din incaperea in care sunt raspanditi?

De asemenea, ajuta impotriva depunerii grasimii pe pereti. Redirectioneaza fumul si grasimea, astfel incat sa nu aiba contact cu peretii bucatariei. O hota o sa te ajute sa ai mai putin de curatat dupa ce ai terminat de gatit.

Vei resimti o imbunatatire a aerului pe care il respiri, pentru ca are rol de eliminare a particulelor si contaminantilor, si de asemenea, te scapa de umiditatea din incapere.

De ce să alegi un tub flexibil pentru hota ta?

In primul rand, fata de cea rigida, o sa iti permita sa amplasezi hota oriunde iti doresti in bucataria ta. Nu trebuie sa iti faci griji pentru spatiul pe care il ai.

Daca te deranjeaza zgomotul pe care il produce hota atunci cand o folosesti, acest tub ajuta la reducerea vibratiilor si a zgomotelor. O sa poti gati in liniste, si vei putea comunica cu persoanele prezente fara sa fii deranjat de zgomotele produse de motorul hotei.

Aerul care se evacueaza prin hota o sa fie mult mai usor de redirectionat printr-un astfel de tub. Nu va reprezenta o problema faptul ca nu poti conecta tubul la aerul de afara in mod direct. Totodata, daca o sa aduci alte schimbari bucatariei, acest tub este usor de manevrat si nu o sa-ti fie greu sa-l dezinstalezi, cum este in cazul unei hote rigide. Intra pe totulpentruinstalatii.ro si alege tubul pentru hota pe care ti-l doresti. Gasesti aici tuburi din aluminiu, cu diferite diametre, dupa cum o sa ai tu nevoie.

Alege sa cumperi o hota pentru bucataria ta, ca sa te bucuri de un aer curat si de un mediu de gatit sigur si curat. Alege confortul si doteaza-ti bucataria cu dispozitive care sa-ti usureze munca.

Contact:

office@roplast-instal.ro
0757085217
0754078426