Workshop de videografie pentru bloggeri în Ploieşti

Posted by

SMA StudioDintotdeauna cred că am fost pasionată de modul de a surprinde lumea în culori şi într-o manieră cât mai frumoasă. Ba, la un moment dat, Dragoş mi-a zis că dacă îmi place, să mă apuc de făcut videoclipuri. Uşor de zis, foarte greu de făcut. Atât în domeniul fotografiei, dar mai ales în cel al videografiei, trebuie să cunoşti anumite tehnici de bază, elemente de limbaj vizual, producţia unui video şi îţi mai trebuie şi puţin talent; altfel, nu o să faci niciodată artă.

În întâmpinarea celor ca mine, cei de la SMA Studio Ploieşti vin cu organizarea unui workshop foarte interesant, care va avea loc sâmbătă, 23 februarie, de la ora 10:30, la sediul SMA Studio (lângă pizzeria Julia).

Dacă eşti blogger şi eşti şi tu interesat de un astfel de curs, scrie un articol în care să explici motivul pentru care ai dori să participi la un astfel de workshop, ce ai vrea să înveţi sau să aprofundezi. Mai multe detalii vei găsi şi la Bogdan, aici.

Niciodata nu te vei mai uita la un film cu aceiasi ochi si vei ramane uimit sa vezi cum toate erau in fata ochilor tai, iar tu ai fost atat de ignorant fata de munca celor mai buni oameni din industria filmului.” (SMA Studio)

One comment

  1. Este corect! De cand m-am apucat de video, ma uit la filme la cum sunt montate luminile, cum sunt incadrarile si alte tehnici de filmare. 🙂

    Trebuie sa ma uit si a doua oara ca sa inteleg si actiunea. 🙂

Comments are closed.