Care este parerea voastra despre rochiile de tip sirena?

Posted by

Nu stiu daca sunt atrasa de acest tip de rochie sau doar imi place sa le privesc. Caci marea mea problema nu este aceea ca le privesc, ci ca sub nici o forma nu vreau sa probez o astfel de rochie. Inca nu am inteles de ce mintea mea refuza sa ma lase sa fac acest lucru sau poate asa cum au spus si apropiati de-ai mei nu sunt facuta sa probez astfel de rochite. Cred ca eu sunt o fire prea rigida si refuz sa-mi fac anumite pareri despre aceste rochite de tip sirena.

Dar, da, imi plac foarte mult sa le privesc, mai ales daca aceste rochite sunt imbracate de catre domnisoare slabute ce au o talie impresionanta. Chiar nu imi pot imagina cum pot aceste domnisoare sa isi mentina acea „talie de viespe”. Poate ca ele au un tratament mult mai eficient decat sportul pe care il practic eu. Si pentru ca am vorbit despre aceste rochite de tip sirena am sa las cateva modele care mi-au acaparat atentia.

Par impresionante mai ales daca vorbim strict despre materialul folosit. In ultima perioada am tot dat peste astfel de voal impopotionat cu fel si fel de aplicatii, pietricele, margele sau mai stiu eu ce dantela rafinata. Cred ca in cazul de fata cel mai impresionant este materialul din care este realizat rochia si nu design-ul acesteia. In plus, daca ar fi fost un material mat si simplu fara toate aceste aplicatii nu stiu daca modelul de rochie m-ar fi atras atat de mult.

Tipul asta de rochie ma atrage intr-adevar deoarece seamana perfect cu o sirena, mai ales daca ne uitam la cat de larga poate fi aceasta rochie la poale (baza). Poate ca mi-a placut si pentru ca este alba, iar eu sunt atrasa de rochiile albe. Dar si pentru ca acest model are ceva mai mult decat tipul de croiala, materialul folosit. Poate ca aspectul ei este mult mai placut si datorita imprimeurilor de pe material, dar si pentru ca detine diverse aplicatii. Voi ce parere aveti despre acest tip de rochie sirena?

One comment

Comments are closed.