par ravasit

Cat de placut poate fi aspectul de par ravasit?

Posted by

Aproape ca nici nu-mi vine sa cred ca anumite lucruri sunt mai frumoase atunci cand nu stai sa le aranjezi o perioada mare de timp, ci pur si simplu stai mai mult si te joci. De fapt, eu am inceput sa scriu articolul in acest fel intrucat ma refer strict la par. Uneori parul ravasit arata mult mai bine decat daca ai sta in oglinda ore in sir pentru a-l aranja sau mai stiu eu ce coafura vrei sa  incerci.

Si ma gandeam ca acest lucru nu poate fi posibil, pana cand am observat pe internet o doamna cu maini magice ce iti poate dovedi in numai cateva minute cat de accesibil si spectaculos poate fi parul ravasit intr-un anumit context. Si nu va ganditi la acea ravaseala de dimineata, atunci cand va treziti din somn, ci la acea ravaseala placuta mai degraba spus provocata. Uneori aranjatul parului poate fi mult mai usor decat imi imaginam.

Pe mine ce ma sperie cel mai mult este timpul petrecut in oglinda, parca timpul s-ar opri in loc si toate s-ar sfarsi. Nu stiu de ce am ajuns eu sa asimilez aranjatul parului cu asta sau poate ca nu imi place sa pierd timpul cu astfel de lucruri. E adevarat ca imi place sa fie totul perfect. Ca imi doresc lucruri perfecte, dar cateodata imperfectiunea ma copleseste si nu pot iesi din acea stare de convalescenta.

Pana una alta am ajuns sa ma bucur de tipuri de coafuri pe care pana acum nu le luam in calcul si nu mi se pareau atat de simple. Nu stiu cum cei de la diferite saloane pot inventa in fiecare zi aproape cate o alta coafura. Asta poate si pentru simplul fapt ca ei sunt specialisti si isi pot imagina fel si fel de modele. Dar totusi tind sa cred ca aceasta doamna pe care am descoperit-o, de curand, pe internet are mult mai multe coafuri accesibile decat multi dintre cei aflati in saloane sau macar unii dintre ei.

https://www.youtube.com/watch?v=t98n0vaiH0Q