Ce acopera certificatul iso 14001 si ce combate cu succes

Posted by

Urata mi-a fost nepasarea unora fata de lucrurile importante care ii inconjoara si fata de oamenii din jur! De ce sa treci cu picioarele ucigase peste florile plantate si udate cu grija de catre altcineva? De ce sa rupi trandafirii ingrijiti cu atata dragoste, iar cand te-ai plictisit de floare sa o pui in cosul cu gunoi?

Otravind aerul din jur, te condamni si ii condamni pe ceilalti la imbolnavire, la o viata mult sub nivelul standardelor de calitate. Murdarind apele, risti sa te condamni la cea mai crunta moarte: moartea prin insetare. Infestand agentul prioritar cu ajutorul caruia iti mentii igiena, risti sa iesi din baie mai murdar decat ai intrat.

Toate acestea sunt posibile din cauza marilor poluatori industriali, dar si micilor poluatori, care nu iau nicio masura sa diminueze impactul negativ pe care activitatea lor il are asupra mediului.

ce acopera certificatul iso 14001?

Nepasarea oamenilor fata de tot ceea ce ii inconjoara, fata de apa, aer, energie! Certificarea iso 14001 este actul magic care conduce pas cu pas la reducerea risipei, la mentinerea curateniei la locul de munca, la protejarea mediului si simultan cu acestea la securizarea sanatatii oamenilor.

Certificarea iso 14001 iti creste in mod garantat cota de incredere in fata clientilor, partenerilor si celor aflati in vecinatatea firmei tale si iti deschide drumul participarii si castigarii licitatiilor publice.

Competitia antreprenoriala este dura, dar certificarea iso demonstreaza tuturor ca ai avut antrenori de exceptie si ca esti indreptatit sa participi, fiindca niciodata nu incalci regulile.

Certificarea prezentata mai sus te invata sa nu trisezi. Trisand iti faci cel mai mare rau, fiindca risti sa fii prins si adio, incredere!

Dupa ce ai fost prins in postura de trisor este greu sa recapeti increderea celor din jur.

Parcurgand etapele obtinerii certificarii prezentate mai sus, nu te vei gandi niciodata sa deversezi noaptea mizeriile tale in apa curata din vecinatate sau pe malul acesteia. Este un gest lipsit de maturitate, care se rasfrange dureros si impotriva ta, fiindca si tu si familia ta veti suporta consecintele.

Poate ca nu te-ai gandit inca sa faci acel studiu al interactionarii dintre activitatea firmei tale si mediu, dar de aici trebuie sa incepi. Nu iti cere nimeni sa iti sistezi activitatea si sa lasi zeci sau sute de salariati in somaj, ci numai sa fii mai atent! Exista filtre de aer, poti pune la punct locuri securizate de deversare a rezidurilor, in loc sa arunci ambalajele nefolositoare, le poti duce la reciclare.

Toate acestea le inveti pas cu pas inaintea obtinerii certificarii, fiindca esti initiat de catre specialistii firmei Certificareiso.ro.

Nu poti actiona retroactiv asupra greselilor din trecut, dar poti lua masuri de diminuare masiva a poluarii din acest moment.

Certificarea iso 14001 te inscrie in randul firmelor care poseda standarde internationale de calitate, prin gija fata de mediu si prin asigurarea unui climat de exceptie la locul de munca. Atat clientii, cat si partenerii tai, dar atentie! si concurenta vor recunoaste in unanimitate ca esti un partener serios si colaborarea sau concurenta cu tine este onoranta.

Timpul fara certificare este de fapt o pierdere de timp, mai ales ca pana la sfarsitul lui august, 2019 mai poti solicita certificarile la jumatate de pret.

De ce acesta facilitate? Fiindca emitentul certificarilor doreste sa incurajeze:

-concurenta loiala dintre firme.

Acest fapt asigura consumatorilor cele mai bune servicii si produse la preturi accesibile.

-un mediu perfect in care oamenii sa se bucure de viata.

Prin mediu intelegem si natura care ne inconjoara, cu elementale sale importante, dar si mediul de lucru. Salariatii trebuie sa se duca zambind la serviciu si sa faca din toata inima ceea ce au de facut.

-securizarea informatiilor primite de la clienti, salariati sau de la partenerii de afaceri

-managementul calitatii

-continua perfectionare a relatiilor umane la locul de munca, dar si in afara acestuia.

Oamenii trebuie initiati sa isi respecte semenii si mediul in care traiesc.

-cresterea calitatii vietii.

Toate acestea sunt acum posibile datorita firmei prezentate mai sus, care se pozitioneaza prin personalul sau alaturi de cei care doresc sa isi imbunatateasca activitatea.

In momentul in care toate firmele si institutiile vor poseda certificari iso, lumea noastra va deveni ideala. Nu este o promisiune utopica in mod cert, ci doar constatarea celui care a vazut pe viu transformarile in bine pe care le aduc aceste documente in vietile tuturor.