Cutite folosite pentru pictura – vezi toata colectia pregatita pentru tine Pictorul Fericit

Posted by

In materie de hobby-uri, oamenii se impart in doua categorii. Cei care sunt exploratori din fire si vor cu orice pret sa viziteze toata lumea intr-o singura luna de concediu, daca s-ar putea, sau cei care prefera sa creeze. In scris, in versuri, in note muzicale, creativitatea unor oameni reuseste sa starneasca reactii in lant uneori. Chiar daca nu suntem asi la pictat sau la schitat, asta nu inseamna ca nu putem incerca sa asezam culoare pe o panza. Acum avem la indemana picturi pe numere si instrumente speciale pe care le putem folosi pentru a crea opere de arta.

Pictorul Fericit este acel magazin dedicat artei de unde poti cumpara cutite folosite pentru pictura, pensule de diferite tipuri, culori in seturi standard si multe alte produse pe care le poti folosi in micile tale opere de arta. Dar intai de toate ar fi bine sa te informezi asupra picturilor pe numere, ce sunt acestea mai exact.

Picturile pe numere – un proces anevoios sau din contra ceva simplu?

Pictura pe numere este un concept nou, unul care implica doare indemanare si coordonare numar – culoare. Setul de culori ce vine la pachet cu panza numerotata are lipite numere ce coincid cu numerele tabloului. Astfel tu vei putea sa aplici acolo unde trebuie culorile si sa colorezi modelul asa cum trebuie.

Kiturile complete pe care le gasesti la Pictorul Fericit vin la pachet cu trei pensule de marimi diferite, un set de culori cu etichete numerotate, accesorii de prindere, si un sablon intr-o dimensiune mai mica care te ajuta sa vezi modelul mai bine.

Gasesti modele diferite de picturi in gama Pictorului Fericit. Religioase, cu flori, pentru copiii, cu animale, abstracte sau chiar modele ale unor tablouri celebre. Vei putea sa incerci modele diferite ale acestora si sa vezi ce tablou va fi terminat primul. Puzzle-uri cu diferite modele, spiral art sau picturi cu diamante, aceste sunt doar cateva dintre produsele pe care le poti cumpara pentru a-ti pune mintea la contributie.

Poti sa comanzi online de la Pictorul Fericit

Aceste picturi pe numere sunt potrivite si pentru a fi oferite drept cadou. Daca ai o persoana apropiata care doreste sa incerce ceva nou, atunci poti sa-i faci cadou o pictura pe numere cu un model potrivit personalitatii asupra caruia sa-si canalizeze toata energia si atentia.

Pentru a-ti pune la punct colectia ta poti comanda online produsele de care ai nevoie. Este mult mai simplu si mai usor sa plasezi o comanda in doar cativa pasi simpli, fara a mai cauta prin magazine articolele de care ai nevoie pentru pictura. Vezi pagina oficiala pictorulfericit.ro si exploreaza categoriile de produse special pregatite pentru tine.

Ai parte de o livrare gratuita la comenzile mai voluminoase, ceea ce inseamna ca platesti doar produsele pe care le comanzi. Conteaza pe gama Pictorului Fericit pentru produse de buna calitate la preturi accesibile.

Contact:

0754 459 540
contact@pictorulfericit.ro
Suceava, Romania, Str. Marasesti, 22A