De ce prefer muzica unei formatii in locul muzicii de pe laptop?

Posted by

Ce parere ai despre muzica de la nunti sau diverse evenimente la care ai participat? Eu una nu sunt foarte incantata de acele seri muzicale, daca as putea sa le numesc asa, in care esti nevoit sa asculti muzica pusa in loop pe un laptop sau mai stiu eu ce gadget. In primul rand ca nu ma atrage deloc aceasta metoda de a te bucura de muzica la un eveniment ce necesita mult mai multa atentie din partea organizatorilor.

Si chiar daca vor fi si cateva persoane care sa-mi spuna ca nu sunt de acord cu mine, mai ales pentru ca diverse formatii nunta Bucuresti nu pot fi accesibile pentru toata lumea, eu prefer sa-mi sustin parerea. Si anume, daca tu te pregatesti pentru un eveniment de genul – nunta ta, nu cred ca nu iti iei in calcul sa ai parte de tot ce este mai bun pentru acest eveniment.

Iar printre cele mai importante aspecte ale unei nunti se numara si muzica, indiferent ca acest lucru ar putea deranja sau nu. Stiu ca as putea deranja intr-un fel cu afirmatiile mele, dar inainte sa ma contrazici sau condamni as dori sa citesti si motivele pentru care eu as prefera mai mult trupe cover band Bucuresti decat o muzica neintrerupta de pe un calculator.

De ce formatiile de nunta sunt mult mai cautate decat diversi DJ pentru evenimente?

Cred ca la aceasta intrebare as putea aduce o sumedenie de argumente si tot nu m-as putea opri, dar pana sa fac acest lucru am sa le adaug aici pe cele mai importante.

  • nimic nu se poate compara cu acordurile muzicale pe care le poate produce instrumentele;
  • emotiile pe care le transmit vocile interpretilor;
  • interactiunea dintre interpreti si participantii evenimentului;

Aici ar fi mult mai multe  de adaugat, dar am sa ma opresc pentru ca nu as dori sa te plictisesc. In plus am cunoscut si persoane care stiu foarte bine ce au de facut mai ales in acele momente speciale. Si cum de obicei imi place sa-mi duc ideile pana la final as vrea sa va mai spun ca indiferent care ar fi pretul pentru o muzica de calitate, la astfel de evenimente nu trebuie sa fii zgarcit. Dar asta depinde de fiecare persoana in parte de ceea ce isi doreste si ce nu. Pe de alta parte sunt constienta ca in acest sezon plin de evenimente, toata lumea va avea de castigat si nimeni nu se va plange de alegerile facute.