iSTYLE aduce în premieră în România iPhone 15 și noile ceasuri Apple Watch

Posted by

Rețeaua iSTYLE, Apple Premium Partner, a anunțat lansarea în premieră pe piața românească a noii game iPhone 15, precum și a ceasurilor Apple Watch Series 9 și Apple Watch Ultra 2. Fanii Apple pot comanda aceste produse inovatoare din cele 15 magazine iSTYLE din țară sau direct online, pe istyle.ro.

În prima jumătate a acestui an, iSTYLE a investit 2 milioane de euro pentru a redeschide două dintre magazinele sale din AFI Cotroceni și Băneasa Shopping City, sub conceptul de Apple Premium Partner. Această transformare a adus un design nou, asemănător cu magazinele Apple din întreaga lume.

Valeriu Ion, directorul general al iSTYLE România, Bulgaria și Țările Adriatice, a subliniat importanța anului 2023 pentru rețea, marcând momentul în care iSTYLE a devenit singurul Apple Premium Partner din România. Aceasta reprezintă o etapă importantă în strategia lor de a oferi clienților o experiență de cumpărături similară cu cea din Apple Store.

În ceea ce privește specificațiile tehnice, iPhone 15 se laudă cu o cameră foto de 48 de megapixeli și un cip A16 Bionic de ultimă generație. O noutate majoră este trecerea de la portul Lightning la USB-C. iPhone 15 Pro, pe de altă parte, vine cu un cip A17 Bionic și o memorie RAM de 8 GB, oferind performanțe superioare, mai ales în gaming.

Apple Watch Series 9 și Apple Watch Ultra 2 aduc îmbunătățiri semnificative la nivel de procesor și display. Ultra 2, în special, este ideal pentru pasionații de sporturi extreme, având capacitatea de a funcționa la altitudini de până la 9000 de metri sau la adâncimi de până la 500 de metri sub apă.

În plus, din 22 septembrie, iSTYLE are în ofertă și căștile AirPods Pro generația 2 și Apple Watch SE.

În ceea ce privește prețurile, iPhone 15 va fi disponibil începând de la 4 699 lei pentru modelul de 128GB. Variantele iPhone 15 Plus, 15 Pro și 15 Pro Max au prețuri de pornire de la 5 449,99 lei, 5999,98 lei și, respectiv, 7 199,99 lei. Pentru cei interesați de ceasurile inteligente, Apple Watch Series 9 are un preț de pornire de 2 179,98 lei, în timp ce Apple Watch Ultra 2 va costa 4 349,99 lei.

În concluzie, iSTYLE continuă să aducă pe piața românească cele mai noi și inovatoare produse Apple, consolidându-și poziția de lider pe piața de retail pentru produsele brandului. Cu o cifră de afaceri impresionantă în 2022 și o strategie clară de expansiune, iSTYLE promite să ofere clienților săi cele mai bune servicii și produse în anii ce urmează.