accesorii

Iti plac accesoriile pentru par si rochii?!

Posted by

Am observat ca de-a lungul timpului gusturile persoanelor de sex feminin s-au tot schimbat de la o zi la alta. Spre exemplu imi amintesc foarte bine de perioada in care rochiile nu erau atat de extravagante si mai mult decat atat, nici bijuteriile nu erau chiar atat de imense si multe. As putea chiar spune ca acea perioada a fost una de discretie si de bun gust, desi recunosc nu toata lumea ar fi de acord cu mine.

Insa nu pot sa trec cu vederea nici moda din ziua de astazi in care cu greu mai poti eticheta eleganta in anumite articole vestimentare, chiar daca la prima vedere au o croiala simpla. Si toate astea duc catre multitudinea de accesorii cu care acestea sunt impodobite. Nu ar strica daca toate aceste accesorii ar fi de bun gust si nu doar o aglomerare de chestii, care mai de care mai stralucitoare.

Cateva detalii pe care sa le iei in serios atunci cand iti doresti eleganta

  • nu alege rochii incarcate in accesorii si in acelasi timp materialul acesteia sa fie lucios;
  • pentru o tinuta serioasa si eleganta alege modele de rochii ce pot atrage privirile si fara extravaganta;
  • nu uita ca cea mai importanta este decenta indiferent de preferintele tale in materie de articole vestimentare;
  • o coafura bine aranjata te va face sa te simti mult mai bine, iar tinuta ta va arata impecabil;
  • incearca sa-ti adopti tinuta per ansamblu in aceleasi tonuri de nuanta;
  • bijuteriile mici si delicate sunt de preferat in locul celor ce sunt foarte vizibile;
  • adopta o atitudine decenta si in acelasi timp eleganta indiferent de evenimentul la care tu participi;

Daca iti impui sa tii cont de toate lucrurile de mai sus cu siguranta vei stii ce tip de accesorii sa iti achizitionezi sau ce tip de bijuteri vei purta in diferite ocazii. Pe de alta parte, de cele mai multe ori comportamentul si atitudinea ta vor face diferenta in asemenea situatii si chiar in momentele in care nu esti nevoita sa ajungi intr-un  anumit loc.

Pana la urma vorba populara – „sa-ti lasi loc de buna ziua” – este una foarte importanta si cat se poate de adevarata. Iar in privinta accesoriilor sau tinutelor nu trebuie sa te ingrijorezi intotdeauna vei gasi ceva atragator.

One comment

Comments are closed.