Reclamatii via RDS

Posted by

Observ ca, in ultima vreme, oamenii isi exprima tot mai mult nemultumirile legate ba de serviciile RDS, ba de cele ale Postei Romane etc. Ori suntem noi, beneficiarii, prea pretentiosi, ori au ajuns sa-si bata joc de noi, pentru ca nu-i deranjeaza nimeni.

Acum o luna, Dragos va spunea ce probleme au mai aparut in legatura cu contractul la RDS. Ca, in afara de taxa de mentenanta pe care o plateam degeaba, mai aparuse pe factura si o convorbire nerealizata de noi. Luna urmatoare a aparut din nou pe factura o convorbire catre acelasi destinatar pe care nu-l cunoastem.


Este vorba de o societate, Combridge Prahova, cu care am  fi vorbit aproape 3 minute. Dar: 1. Nu am mai efectuat apeluri de pe digimobil sau rds_fix de foarte mult timp. 2. Cine oare o mai fi si Combridge Ph??

Costul convorbirii nu este mare, 5 sau 6 centi, dar daca 1 000 000 de clienti patesc asa ceva, care ar fi castigurile RDS? Pai 0.05 x 1,000,000=50,000 euro ….. E ceva, nu?

Am tot cautat pe internet despre societatea asta, Combridge. Si am gasit urmatoarele. Intr-un articol din 2006, se pune: „compania Combridge, subsidiara romana a operatorului Magyar Telekom”. Am gasit si adresa web a companiei respective. Asta in cazul in care nu mai exista si o alta companie care sa aiba in denumire Combridge. Prin urmare, este o companie care activeaza in domeniul telecomunicatiilor, deci exact ca RCS-RDS.

Din fericire pentru noi, pe factura care urmeaza, n-ar trebui sa se mai regaseasca nici o convorbire telefonica, deoarece contractul de telefon este reziliat acuma. Ar fi culmea totusi sa apara din nou Combridge (sau orice alt apel telefonic) pe factura…

Sunt curioasa daca mai sunt si alti clienti RDS care au patit ca noi… Daca da, cred ca ar trebui sa luam masuri.

3 comments

  1. Ca o precizare, noi am observat asta pentru ca nu foloseam niciodata telefonul de rds asa ca dupa cum se vede si pe factura e singurul apel.

    Eu sincer daca aflu ca mai sunt si alti cu aceste „convorbiri” vreau sa ii dau in judecata si cer despagubire doar suma cumulata din toate aceste convorbiri catre conbrige.

  2. si eu sunt la fel cu rds rcs :)) in fiecare luna „EPSISTA” astfel de nelamuriri la mine .. dar nimeni nu stie sa iti dea o explicatie .. „prosti” suntem noi ca stam la ei ca sunt si alte oferte ! mai rau e cu obligatia de 2 ani bla bla si daia stau la ei dar sincer cand te duci sa platesti la caserie mai auzi pe cineva care isi baga si isi scoate …. in rds rcs :)) . pe mine ma trimtea casiera sa schimb bani .. deci .. scuza ma dar atunci vreo 2 luni n am mai platit pt ca nu merita !

Comments are closed.