Solution Talk este platforma potrivita unde gasesti un psiholog online bun- vezi aici mai multe detalii

Posted by

In acesta viata ne confruntam din pacate cu fel si fel de situatii. Unele pot fi controlate de catre noi, altele nu. Unele par a fi adevarate cosmaruri, altele binecuvantari. Depinde de modul in care vedem lucrurile, perspectiva pe care alegem sa o dam anumitor contexte. Uneori pare greu sa privesti cu pozitivism spre viitor, avand in vedere istoricul pe care uneori il avem, ca indivizi. Desi pare imposibil, aceste lucruri se pot indrepta, perspectiva poate fi schimbata cu ajutorul terapiei.

Platforma Solution Talk iti pune la dispozitie un psiholog online bun pe care il poti contacta in vederea programarii unei sedinte de terapie. Aceasta schimbare vine de la noi insine, vine de la faptul ca suntem capabili sa realizam ca unele lucruri pot fi schimbate, daca exista intr-adevar vointa undeva in interiorul nostru. Aceasta vointa trebuie accesata de unde este undeva ingropata pentru ca mai apoi sa avem curajul sa spunem ca am reusit.

  • Cum ajuta terapia?

Terapia poate ajuta in acest sens, daca tinzi sa fii o persoana care nu prea vede lucrurile bune din viata sa si se pierde undeva in ganduri. Este o metoda bune pe care o ai la dispozitie in zilele moderne, cand ajutorul este unul binevenit. Nu trebuie sa-ti fie frica sa ceri ajutor atunci cand simti nevoia, din contra este indicat. Unele ganduri se pot ameliora daca avem persoane in jurul nostru care ne pot da sfaturi.

Nu trebuie sa fii singur in aceasta batalie. Ai la indemana ajutor profesionist si oameni dedicati care te vor ajuta sa iesi din aceasta etapa. Aminteste-ti ca este doar un prim pas spre o versiune mai buna a ta, lumea nu se sfarseste aici.

Solution Talk este platforma care te ajuta sa iei legatura cu un psiholog, cu unul bun care iti poate da sfaturi si te poate asculta atunci cand simti nevoia sa vorbesti cu cineva. In general specialistii detin cunostinte si informatii care te pot ajuta sa depasesti etapele grele. Vei ajunge sa te simti mai bine dupa un numar considerabil de sedinte si sa realizezi ca totul sta in perspectiva pe care o ai. Numarul acestora va fi stabilit dupa un consult psihiatrie online.

  • In vizita la psiholog…online

Poti sa faci terapie online direct din confortul casei tale, fara sa te deplasezi la cabinet. Pandemia a schimbat putin lucrurile, astfel incat oamenii pusi in fata acele situatii au avut nevoie de ajutorul unui psiholog. Aceasta strategie s-a pastrat pana in zilele nostre, asa ca unii inca apeleaza la ea daca simt nevoia unor sfaturi de specialitate.

Intra pe Solution Talk si alege de acolo psihologul care corespunde nevoilor tale. Stabileste o prima sedinta si vezi cum decurg lucrurile, vei putea ulterior sa te decizi daca continui cu acelasi psiholog sau il schimbi. Este important sa rezonezi cu aceasta si sa te asiguri ca esti ascultat, atunci cand este cazul. Cum te simti in preajma lui este important, conteaza foarte mult acest detaliu.