Telefoane second hand Samsung S22 disponibile la Yzzy. Vezi aici mai multe detalii

Posted by

Intr-o lume in continua miscare, interconectata mai mereu, telefoanele mobile au devenit mai mult decat simple dispozitive. Ele sunt adevarate extensii ale vietii noastre cotidiene. Aceste mici bijuterii ne ajuta sa luam legatura cu cei dragi, sa imortalizam momente fabuloase din viata noastra si sa ascultam si muzica, ultimele piese ce se afla in tendinta pe YouTube. Ne-am obisnuit cu functiile acestui device, ba chiar il luam peste tot cu noi. In ultima vreme a aparut si un accesoriu care ne permite sa il purtam la gat pentru a stii daca ne suna cineva sau daca primim vreun mesaj. Suntem pe deplin cuceriti de aplicatiile si de functiile acestuia, de aceea atunci cand acesta se strica si se inchide parca nu putem functiona ca atare.

Daca se intampla ca la momentul de fata sa te afli in cautarea unui nou telefon mobil, atunci poate ar trebuie sa afli despre oferta pe care Yzzy ti-o pune la dispozitie. Daca vrei sa alegi un model Samsung atunci poate ar trebuie sa vezi oferta de telefoane second hand samsung s22 fe. Sunt multe modele care asteapta sa fie descoperite de catre tine.

La Yzzy e simplu sa intri in posesia telefonului dorit

Poate se intampla ca la momentul de fata sa nu ai bani pentru un telefon tocmai nou sau poate ca nu vrei sa investesti o suma mare de bani pentru un alt dispozitiv, ei bine afla ca la Yzzy ai oportunitatea sa cumperi un telefon modern cu bani putini. Desi telefoanele de aici poarta eticheta de second-hand, tu vei intra in posesia unui telefon care se va comporta ca unul. Asta pentru ca la Yzzy telefoanele trec printr-un proces minutios care implica verificare inainte de a fi puse in vanzare.

Echipa se asigura ca publicul are la dispozitie multe modele de telefoane din care pot alege ceea ce isi doresc. Toata lumea isi doreste un telefon smart, pus la punct, verificat din toate punctele de vedere. Acest lucru reflecta calitatea produsului si faptul ca la Yzzy nu se comercializeaza telefoane nefuncționale.

Yzzy ofera 12 luni garantie pentru orice telefon cumparat

Da, chiar asa! Yzzy se asigura ca fiecare telefon cumparat ajunge catre destinatar cu tot cu garantia stabilita. Se ofera 12 luni garantie pentru toate telefoanele pentru ca se doreste ca fiecare client sa poata reveni cu dispozitivul in caz ca acesta pateste ceva, o defectiune minora ce poate fi remediata de indata.

Pe site-ul oficial yzzy.ro poti sa vezi toate gamele de telefoane disponibile. Samsung sau Apple, gasesti aceste game si nu numai. Alege in functie de ce folosesti cel mai mult, in functie de dotarile pe care vrei sa le ai intr-un telefon mobil. Ai sansa sa cumperi un telefon de buna calitate la super pret si sa te bucuri de functionalitatile acestuia.

Conteaza pe Yzzy pentru telefonul de vis mult dorit!

Contact:

0761 053 053
contact@yzzy.ro
Str. Ana Ipatescu, Nr.5, et. 2, 208