Un univers al pantofilor in fiecare zi

Posted by

Nu stiu cat de important vi se pare voua acest subiect, dar este unul destul de important mai ales ca majoritatea domnisoarelor isi doresc un univers al pantofilor, avand in componenta sa cele mai noi si mai frumoase modele.

Insa unul dintre cele mai importante aspecte legate de universul pantofilor tai nu este despre pretul acestora si nici despre cate perechi numara acest univers, ci mai degraba este legat de zona si spatiul unde tu ii aranjezi, dar si posibilitatea de a avea parte de anumite rafturi impresionante si cu dichis.

Unde si cum iti aranjezi perechile de pantofi?

Ar fi imposibil sa nu aveti pe acasa un coltisor unde sa va tineti pantofii sau un spatiu strict pentru ei. Pe de alta parte sunt si persoane ce beneficiaza de un spatiu mult mai mare si care ar putea sa tina cont de urmatoarele aspecte pentru a avea parte de o mai buna organizare si un univers al pantofilor impecabil:

  • incaperea/spatiul potrivit pentru perechile tale de pantofi – cu cat vei beneficia de un spatiu mai mare pentru acest lucru, cu atat ar fi indicat sa-l utilizezi astfel incat sa nu ai parte de o incapere inghesuita, iar perechile tale de pantofi sa ajunga sa se strice din lipsa asa numitei ordine;
  • rafturile potrivite pentru perechile de pantofi – degeaba ai parte de un spatiu suficient daca nu ai si rafturile necesare unde sa iti poti aseza pantofii. Deseori rafturile dau un aspect placut spatiului unde sunt asezate, dar vin si in ajutorul tau intrucat nu va exista posibilitatea ca ai tai pantofi sa se strice;
  • ordonarea perechilor de pantofi – chiar daca nu pare unul dintre cele mai importante aspecte, in esenta, daca iti pasa de imaginea casei tale, dar si a ceea ce inseamna spatiul unde iti depozitezi pantofii, ordinea va fi intotdeauna importanta;

Indiferent daca ai spatiul limitat sau nu ai putea tine cont de faptul ca rafturile sunt intotdeauna binevenite, mai ales pentru acele spatii inghesuite sau daca numarul perechilor tale de pantofi presupune sa iei in calcul si aceasta varianta. Si gandindu-ma la solutionarea acestei mici problemute, mai jos va invit sa urmariti cateva imagini si fotografii din care va puteti inspira.

One comment

  1. Cred ca dressigul este locul cel mai potrivit. Asa nu cauti peste tot in cutii, asezate una peste cealalta. Bineinteles, asta daca ai spatiu in dressing.

Comments are closed.