Vrei un BMW seria 5 rapid si elegant in garajul tau? Afla de optiunile propuse de Elite Cars Leasing

Posted by

In ceea ce priveste confortul unei masini, toti soferii sunt de parere ca acesta este un criteriu demn de luat in considerare atunci cand se opteaza pentru achizitia unui alt autoturism. Scaunul soferului, al pasagerilor, banchetele si functiile incorporate in acestea fac subiect de maxim interes pentru cei pasionati de bolizii cu multi cai putere. Desi la mijloc este vorba si de alti factori care prezinta maxim interes, cum ar fi siguranta la volan, functiile si conectivitatea, aspectul estetic castiga de fiecare data.

Pentru cei care doresc sa inceapa noul an asa cum se cuvine si opteaza pentru un nou autoturism, Elite Cars Leasing are o flota impresionanta de masini din care se poate alege modelul preferat. BMW seria 5, Audi, Skoda, Fiat, Range Rover sau Tesla sunt printre marcile cunoscute care fac senzatie printre pasionati.

Daca esti curios si de alte modele, atunci poate ar trebui sa citesti acest articol si sa afli cu ce oferte te asteapta acest dealer. Masinile sunt unele second hand, dar verificate si autorizate inainte de a fi puse in vanzare ceea ce denota incredere in acest dealer, in Elite Cars Leasing.

Modele cu multi cai putere care asteapta sa fie descoperite

Nu mai e o surpriza ca in zilele noastre si domnisoarele sunt atrase de condus si de acele masini puternice. Cele care sunt cu adevarat pasionate fac tot posibilul sa isi cumpere masina visata si sa se plimbe cu aceasta cat e ziua de lunga. In aceste timpuri insa, este tot mai greu de intrat in posesia unei masini noi, de aceea si optiunile financiare pe care dealerii le prezinta publicului.

Masini in leasing, in regim buy back sau trade in sunt din ce in ce mai cautate de catre toata lumea, nu doar de tineri. Este mult mai accesibil sa cumperi o masina in rate accesibile decat sa incerci sa o achiti cu banii jos. Acest lucru iti permite sa iti gestionezi altfel finantele si sa vezi exact ce resurse ai la indemana.

Elite Cars Leasing ofera garantie la toate masinile vandute

Un lucru ce trebuie specificat neaparat despre acest dealer, despre Elite Cars Leasing este ca ofera garantie la absolut toate masinile cumparate. 1 an garantie sau 15.000 de km cu posibilitatea extinderii de pana la 2 ani. Un timp in care vei putea colabora activ cu echipa dealerului daca ceva anume se intampla cu masina. Echipa te va ajuta cu tot ce ai nevoie, chiar si cu intocmirea dosarului pentru acel program. Vei avea ocazia sa cunosti si sa colaborezi cu niste oameni dedicati si pasionati.

Pentru mai multe detalii intra pe www.elite-cars-leasing.ro si vezi acolo mai multe informatii despre toate programele disponibile. Flota de masini este una care cuprinde marci impresionante de masini, marci cu multi cai putere la bord. Conteaza pe Elite Cars Leasing pentru masini performante, masini prin intermediul carora vei putea sa strabati multi kilometri.

Date de contact:

0755944449

office@elite-cars-leasing.ro