8 motive pentru a alege apartamente noi Brașov

Posted by

Atunci cand iti cauti o locuinta, esti pus intr-o dilema: sa alegi un apartament intr-un bloc nou construit, sau unul dintr-un imobil vechi? In continuare iti voi prezenta 10 motive pentru care trebuie sa alegi apartamente noi Brasov – asta pentru ca si eu am locuit o perioada acolo.

1. Pret bun. In urma cu cativa ani, preturile la apartamente noi erau destul de ridicate si erau destul de putini cei care isi puteau permite sa isi cumpere unul. In momentul de fata insa, preturile la apartamente noi Brasov sunt destul de bune si pot fi platite si prin credite imobiliare, ceea ce e un avantaj considerabil.

2. Sunt noi! De ce sa iti faci un credit pe 30 de ani pentru a cumpara un apartament intr-un bloc vechi, in care va trebui sa investesti destul de mult pentru a-l finisa si a-l face pe placul tau? E mult mai avantajos sa cumperi un apartament nou, intrucat nu vei scoate constant bani din buzunar pentru reparatii.

3. Sunt mult mai sigure! Blocurile vechi sunt mult mai predispuse riscurilor in caz de incendii sau cutremur. In schimb, blocurile noi sunt proiectate si construite conform standardelor si normativelor in ceea ce priveste siguranta, astfel vei avea o grija in minus din acest punct de vedere.

4. Comunitate. Nu stiu daca ai avut ocazia sa vezi cum e atmosfera intr-un ansamblu rezidential nou, insa poti arunca o privire la ce inseamna apartamente noi Brasov. Verifica site-ul maurer-residence.ro daca vrei sa iti faci o idee – majoritatea familiilor sunt tinere, cu copii, iar acestia au parte intr-o astfel de zona rezidentiala de un mediu linistit si curat.

5. Spatii publice ingrijite. Mai mult ca sigur te-ai saturat de zonele urbane pline de praf, mizerie si deseuri lasate la vedere. Intr-un ansamblu rezidential nou nu vei avea parte insa de astfel de neajunsuri, intrucat toate spatiile publice sunt foarte bine ingrijite si intretinute.

6. Cheltuieli reduse. Blocurile nou construite sunt realizate din materiale de calitate, au izolatie foarte buna, si astfel performantele energetice sunt ridicate. Automat, cheltuielile cu intretinerea vor fi mult mai mici decat la apartamentele situate in imobile vechi.

7. Zona foarte buna. E important sa te asiguri ca faci cea mai buna alegere din punct de vedere al zonei in care este amplasata viitoarea ta locuinta. Apartamentele noi din orase precum Brasov, Sibiu, Targu Mures sau altele sunt situate in zone foarte bune, linistite si cu acces facil la servicii, institutii, scoli si centre comerciale.

8. Nu vei mai investi atat de mult. Atunci cand cumperi un apartament intr-un bloc vechi, mai ai de investit pentru a-l face pe placul tau. Poate fi vorba de instalatia electrica sau cea sanitara, de finisaje sau izolatie, zugraveala si multe altele. Daca te-ai hotarat totusi sa optezi pentru apartamente noi Brasov – reiau exemplul acesta pentru ca v-am spus ca am locuit o perioada acolo – nu va mai trebui sa investesti nimic. Aceste apartamente sunt complet finisate si nu au nevoie de alte imbunatatiri.

Tot nu te-am convins? Acceseaza site-ul mentionat anterior si iti vei face o idee despre cum arata o zona rezidentiala nou construita in Brasov.