An nou si mai multe dorinte

Posted by

Am sperat ca o parte din neintelegerile mele sa se rezolve in anul care tocmai a trecut, numai ca nu a fost intocmai asa cum mi-as fi dorit. Pe de alta parte m-am asigurat ca nu voi mai face aceleasi greseli ca in anii precedenti. Din acest an vreau sa-mi stabilesc noi prioritati pe care sa ma axez si pe care sa le aprofundez mult mai bine si cu o intelegere mult mai profunda, amanuntita.

Poate ca inca nu mi-am analizat suficient de bine activitatea pe care am tot facut-o in ultimii ani, deoarece nu m-a interesat foarte mult aceasta parte. Probabil daca puteam sa constientizez acest lucru mai din timp puteam sa-mi salvez si din energia aruncata pe fereastra si din timpul pe care l-am pierdut fara sa-mi ramana ceva pozitiv de pe urma lui. Inca ma mai gandesc daca trebuie sa-mi reiau anumite activitati sau daca trebuie sa renunt la altele pentru a putea avea mai mult succes in acele lucruri si pasiuni pe care mi le doresc.

Inca nu stiu exact ce as mai putea schimba, dar simt ca este nevoie de o schimbare majora, o schimbare care sa-mi aduca linistea si buna dispozitie chiar si in acele momente zvapaiate in care simt ca nu-mi revin si ca ma afund in probleme. Nu am asteptari foarte mari de la an in sine si nici de la cei de langa mine. Mai degraba am foarte mari asteptari de la mine, de la munca mea, de la activitatile pe care mi le doresc si lista poate continua.

Si, da, am asteptari de la mine, deoarece eu sunt singura care stiu ca pot duce lucrurile la bun sfarsit , ca pot face lucrurile intr-un mod mult mai eficient si ca de asemenea as putea sa ma implic in mult mai multe lucruri decat am facut-o pana acum. Nu stiu inca ziua potrivita pentru alegerile pe care le-am tot amanat, dar stiu sigur ca pot aprofunda anumite probleme pentru a gasi solutia perfecta si potrivita pentru ele.