Ai purta sandale cu bretele?

Posted by

Mi-am amintit de curand ca am observat pe cateva pegini de internet cateva modele foarte dragute de sandale. E adevarat, ca inca iarna nu si-a facut inca de drum, dar eu nu am incetat sa ma gandesc la vara. Nu pot sa ascund faptul ca imi doresc foarte mult sa vina perioada acelor zile calde, in care poti sa te imbraci mai lejer si in care nu mai tremuri, nici la propriu si nici la figurat de frig.

Nu stiu cat o sa mai rezist in aceste conditii de iarna, dar azi de dimineata am simtit ca mi-au inghetat picioarele, mai ales ca a trebuit sa am grija si pe unde merg, din cauza poleiului. Toata dimineata gandul meu era la acele zile insorite si la plaja intinsa lenesa la soare.

Nu-mi vine sa cred ca mai avem atat de multe luni de asteptat pana vine vara. Dar mai bine ma intorc in prezent si va vorbesc despre acele modele de sandale, pe care le-am vazut. Inca de la inceput recunosc faptul ca eu una nu prea pot purta sandale cu tocuri foarte inalte, de fapt nu pot purta nici un fel de incaltaminte cu tocul inalt.

Spre exemplu, sandalele pe care le-am vazut mi-au placut pentru ca erau in bretelute, unele chiar impletite, iar inaltimea tocului era una acceptabila. Oricat de mult as incerca sa port si altceva, in afara de tocuri mici, sau incaltaminte cu tocuri plate, nu pot deoarece de fiecare data am probleme cu glezna, care se umfla precum o gogoasa.

In schimb pot spune ca raman cu placutul acestor modele de sandale, mai ales acelor perechi de pantofi care au tocul inalt si subtire. Sunt constienta ca nu pot schimba nimic, oricat de mult mi-as dori eu, dar inca mai traiesc cu speranta ca poate ceva, ceva se va schimba.