spatiu pentru relaxare

Tu cum ti-ai amenaja spatiul pentru relaxare?

Posted by

Am observat ca in ultima perioada tot mai multe persoane isi doresc un spatiu doar al lor, un spatiu pentru relaxare. Si cum de obicei ne dorim sa avem de toate, dar rare sunt cazurile in care ne si mobilizam pentru ceea ce ne dorim, mai devreme am gasit cateva poze pe internet cu spatii amenajate pentru relaxare.

Sunt anumite persoane ce isi gandesc confortul si zonele de relaxare putin mai diferit fata de altele. Si asta din cauza faptului ca acele persoane erau deja obisnuite cu stresul si cu efectele sale. Dar pentru inceput cred ca ar trebui sa te gandesti bine unde vrei sa-ti pozitionezi spatiul pentru relaxare si mai exact ce inseamna relaxarea pentru tine.

Daca iti place mai mult sa te relaxezi in dormitor, doar dormind, nimic mai simplu. Iti poti amenaja dormitorul astfel incat nimeni si nimic sa nu te oboseasca, si mai mult decat atat sa nu fi nevoit sa auzi diferite zgomote din exterior. Iar in acest caz am sa las mai jos o fotografie interesanta.

Iar daca esti atras de filme si de relaxarea prin vizionarea diverselor documentare in fata televizorului iti poti amenaja un spatiu pentru relaxare in acest sens. Pe de alta parte ai putea ca in timp ce iti gandesti locul perfect pentru lenevit sa il si modernizezi. Pentru altii in schimb, cina in familie alaturi de persoanele dragi reprezinta adevarate momente de relaxare. Si in acest caz poti face minuni prin reamenajarea locuintei.

Ar fi cazul sa nu ii uitam nici pe cei care se relaxeaza in timp ce mai lucreaza cate ceva in fata biroului. Nu am inteles niciodata acest stil de relaxare, dar se pare ca observ din ce in ce mai mute persoane care sa faca acest lucru. Ma gandeam intr-un timp ca aceste persoane nu mai fac nici diferenta intre lucrul de la birou si relaxarea de acasa.

Tu cum ti-ai amenaja spatiul pentru relaxare?