decoratiuni pentru casa

Decoratiuni speciale pentru casa

Posted by

Nu stiu ce parere ai tu despre decoratiunile pentru casa, dar eu cred ca sunt printre putinele elemente ce dau casei tale  un alt aspect. Bineinteles in functie de natura acestor decoratiuni iti poti transforma casa in cel mai primitor loc.

Pana la urma cu totii ne dorim un loc unde sa ne putem relaxa si unde sa ne simtim in voie fara sa fim stanjeniti de cine stie ce. Pe de alta parte sunt constienta de faptul ca sunt importante toate elementele ce tin de decoratiuni, iar aici amintesc de materialele din care sunt realizate decoratiunile, cat si formele acestora.

De curand am gasit cateva decoratiuni ce sunt realizate din hartie si se potrivesc in orice coltisor din casa. De asemenea, aceste decoratiuni sunt in forma de trandafiri si in mare parte dintre acestea sunt flori. La prima vedere am fost tentata sa spun ca nu ma reprezinta si ca pot gasi decoratiuni mult mai frumoase.

Insa mi-am dat seama ca acestea sunt la fel de frumoase ca si florile vii, adevarate, pe care le gasesc in gradina mea. Nu mare mi-a fost mirarea sa observ ca o parte din aceste decoratiuni au fost realizate din servetele. Pare incredibil nu?! Mai jos veti gasi cateva exemple pe care sa le admirati.

Voi ce parere aveti despre astfel de decoratiuni? Le-ati utiliza in casa voastra?