A fost si Festivalul Toamnei la Brebu

Posted by

La invitatia Oanei, o mana de bloggeri prahoveni, impreuna cu alti cativa insotitori, am fost ieri la Brebu, la Festivalul Toamnei. Desi prognoza initiala spunea ca doar sambata va ploua, n-a fost chiar asa, bineinteles, asa ca si duminica a fost vremea mohorata. Dar asta nu ne-a impiedicat sa ne strangem cu totii si sa mergem sa o vizitam pe Oana in comuna ei natala.

Astfel de festivaluri sunt menite sa adune laolalta producatori autohtoni de produse bio, iar in acest caz, au primat dulceturile de tot felul, muraturile si alte bunatati care se pregatesc dupa recolta de toamna.

Ajunsi la faţa locului, am vizitat prima data standurile existente, apoi am mers sa vizitam gradina Manastirii Brebu, care da spre lacul Brebu, unde n-am putut zabovi foarte mult, din cauza ploii. Apoi ne-am retras cu totii la un ceai cald, sa mai vorbim de una, de alta. Printre altele, Dragos a improvizat pe loc 3 concursuri, pentru a oferi 2 invitatii la Salonul Auto Bucuresti (primite de la auto.ro), un suvenir frumos achizitionat de la Muzeul Osaka din Japonia (eu l-am certat ca nu l-a oprit, pentru ca avea o valoare sentimentala, sa zic asa) si chiar un stick ce a mers la Adrian, prieten de-al Vienelei, care ne-a dezvaluit la sfarsit si ca era ziua lui (inca o data, La Multi Ani!).

Ne-am intors la festival, unde fiecare a (de)gustat ceva bunatati facute la gratar. Bineinteles ca nu am rezistat sa dam iama si prin dulceturile si gemurile Oanei; eu n-am putut pleca fara un gem de gutui, care imi place la nebunie, iar Dragos si-a ales niste ghebe in otet.

Per total, chiar daca a fost vremea mai vitrega cu noi, noi ne-am simtit foarte bine si am promis sa revenim, mai ales la primavara, pentru a extinde programul si cu alte activitati frumoase (cum ar fi un pescuit, cum si-ar fi dorit Kriogen).

Afara de cei amintiti mai sus, din grupul bloggerilor participanti mai amintesc si pe: Ana, John, Aditza, Livia.

6 comments

  1. Am fost o singura data la pescuit si m-am plictisit de moarte. Dar imi place sa particip alaturi de voi la diverse activitati, asa ca nu as refuza. Pana in primavara mai avem destul timp sa ne gandim, poate gasim ceva care sa atraga deopotriva si fete si baieti. 😉

  2. @Vienela, pescuitul l-am amintit pentru ca l-am auzit pe Kriogen spunand ceva de niste undite 🙂 E mai mult o treaba de baieti, asa ca noi fetele putem gasi alte activitati mai frumoase; vreme frumoasa sa fie 😉

    1. Am putea merge intr-un mall, la cumparaturi, timp in care baietii ar pescui pitipoance. Doar cei neinsurati, bine-nteles. :))

Comments are closed.