Actiune de voluntariat la stadionul de rugby al CS Aurora Baicoi

Posted by

Prima data am primit invitatia, indirect, din partea echipei de juniori ai Clubului Sportiv Aurora Baicoi. Invitatia, inedita de altfel, mi-a placut foarte mult. Cei mici ma rugau sa-i ajut sa reabiliteze noua lor baza sportiva.

Iata invitatia:


Impreuna cu Dragos, Ana, Livia si Kriogen, am ajuns la faţa locului, unde deja lumea era implicata in diverse activitati, cu mic, cu mare. Intre timp au mai sosit si alti voluntari, asa ca ne-am unit cu totii fortele, pentru a vopsi gardul care imprejmuieste stadionul. Intre timp, ni se povesteau si cateva lucruri interesante referitoare la istoricul acelei locatii, sau despre echipele de rugby.

 

 

 

 

 

Dupa ce am terminat de vopsit, a inceput si partea de distractie care a constat intr-un joc de rugby intre 6 echipe formate dintr-o parte din voluntari. Eu am tinut, bineinteles, cu echipa bloggerilor, care a si castigat.

 

 

 

 

 

Dupa acest joc in care unii au invatat pentru prima data regulile rugby-ului, a urmat un meci „adevarat” intre doua echipe de profesionisti.

Per total, a fost o zi reusita si m-am bucurat ca am fost invitata sa iau parte la o astfel de actiune. Le urez mult succes juniorilor de la CS Aurora! Ka mate, ka mate, ka ora, ka ora!