Acestea sunt principalele lucruri cu care te poți muta fără să apelezi la noi

Posted by

Deși ne ocupăm cu livrarea obiectelor de mobilier și ne asigurăm că marfa ajunge în cea mai bună stare la noua locuință, unele persoane preferă să își mute singure mobila din casă către noua locație. Dacă vă considerați una dintre acele persoane atunci este bine să aveți în vedere câteva aspecte foarte importante înainte de a vă apuca de mutat.

În primul rând este important să vă asigurați că aveți o persoană care să vă ajute cu transportul mobilei. Este nevoie de cel puțin o dubiță încăpătoare care să fie echipată corespunzător astfel încât mobila ta să nu se dezmembreze pe traseu. De asemenea este important să aveți și una două persoane pricepute la dezasamblarea mobilei. Multe dintre corpurile mobilei sunt foarte voluminoase și grele iar acest aspect fac mutarea imposibilă tocmai de aceea este important să vă porționați mobila pe mai multe bucăți pentru a fi siguri că reușiți să le duceți până la mașină. Dacă spre exemplu locuiți într-un apartament mic este bine să aveți în vedere dimensiunea ușilor, atât pe lungime cât și pe lățime astfel încât să vă asigurați că mobila va încăpea. Totodată există posibilitatea ca mobila să nu între nici măcar pe hol dacă este foarte voluminoasă, fapt pentru care este mai bine să vă măsurați fiecare corp și să îl dezasamblați în bucăți pe dimensiunea necesară. După ce v-ați asigurat că totul este în regulă și că vă puteți scoate mobila pe ușă este bine să aveți în vedere că vecinii sau cei care vă ajută să fie foarte atenți cu mobila. Multe dintre problemele ce apar la livrare sunt din cauza celor ce scot mobila pe ușă. Fiind vorba de corpuri foarte voluminoase și foarte grele sunt greu de manevrat și este greu pentru o persoană care nu are răbdare și nu ascultă de indicații să vă aducă mobila în perfectă stare.

Cel mai bine pentru a scăpa de această grijă puteți apela la PROMT RELOCATION care are ca principal domeniu de activitatea mutarea mobilei din casa ta în noua locuință. Ei se pot asigura și de eventualele probleme de dezasamblare a mobilei, pot să vă ducă mobila până la noua adresă de livrare fără să vă facă nici măcar o zgârietură și vă pot scuti de grija multor aspecte atunci când doriți să vă mutați mobilierul. Vă pot oferi inclusiv depozitare dacă nu aveți unde să vă puneți mobila până când noua locuință va fi pregătită pentru așezarea mobilei. În 2019 existând astfel de firme specializate mutarea mobilei nu mai reprezintă nici un impediment. De ce să îți bați capul și să pierzi nervi și bani gândindu-te că mobila ta a suferit pe parcursul livrării când poți să apelezi la o echipă specializată care să îți ducă mobila la destinație.