Aici afli despre saloane de ingrijire barba Galati, platforma Stailer te ajuta

Posted by

Nu doar doamnele au nevoie de ingrijire corporala, pensat, masaj sau tratament de orice fel, si barbatii care au grija de aspectul lor fizic apeleaza la saloanele de cosmetica care au servicii disponibile si pentru ei. Pensarea, ingrijirea tenului, mai ales la cei cu ten predispus acneic, toate aceste servicii pot fi disponibile si pentru domni, nu doar pentru doamne. Unele optiuni au fost inventate special pentru ei.

Daca esti in cautarea unui salon care sa ofere servicii ingrijire barba Galati sau Timisoara, atunci trebuie sa afli de Stailer. Acest site te ajuta sa iti alegi salonul potrivit in care te poti relaxa in timp ce cosmeticiana se ocupa de barba ta.

Multi barbati pun pret pe aspectul fizic

Barbatii, dar si baietii deopotriva pun pret pe aspectul lor fizic, barba fiind accesoriul lor cel mai de pret. Pentru ca aceasta sa stea exact asa cum isi doresc si sa fie cat mai estetic aranjata cei mai multi apeleaza la salonul cosmetic. Gelurile si cremele folosite pentru ingrijirea acesteia se gasesc doar la saloane profesionale, de aceea multi se orienteaza catre vizite frecvente in aceste locatii.

Cu ajutorul Stailer acum este mult mai usor de gasit salonul potrivit. Folosind filtrele de cautare, vei putea sa afli mai usor despre saloanele care au disponibil astfel de serviciu. Nu va mai trebuie sa stai si sa pierzi timp pretios. Accesezi stailer.ro, setezi orasul si serviciul dorit si iata ca saloanele care se afla in apropiere de tine vor aparea de indata.

Vei putea sa vezi in timp real programul cosmeticienei sau al frizerului si sa programezi atunci o intalnire cu acesta. Vezi poze din saloane, review-uri cu experientele anterioare ale clientilor si preturile serviciilor. De mentionat ca pretul nu se schimba atunci cand vii fizic la salon, pretul este fix cel vazut de tine in momentul in care ai facut programarea.

Ia cu tine aplicatia Stailer, faci cate programari vrei!

Versiunea de buzunar a aplicatiei Stailer este accesibila pentru tine oricand doresti. Poti sa o descarci gratuit de pe App Store, Google Play sau AppStore. Poti sa faci cate programari vrei, atat pentru tine, cat si pentru prieteni sau rude. Ai posibilitatea de a te programa la mai multe saloane, asta daca ai o perioada aglomerata si doresti sa te asiguri ca ai un loc rezervat.

De mentionat ca aplicatia Stailer se poate transforma treptat in noul tau asistent virtual. Poti sa o setezi pe aceasta pentru a-ti reaminti de fiecare data cand ai o programare la salon. Se intampla sa uiti sau sa te iei cu altceva, ei bine uite ca aceasta aplicatie iti reaminteste de fiecare data. Te trage putin de “maneca” pentru ca tu sa nu-ti pierzi programarea.

Pe site poti sa vezi mai multe informatii si sa citesti si articole inspirationale care te vor ghida special pentru a face alegeri bune. Conteaza pe Stailer de fiecare data si afla de saloanele din apropierea ta.

Contact:

support@stailer.ro