Ai idee ce poti face cu o serie de tacamuri?

Posted by

Nu stiu cam cate dintre voi se pot gandi ca pot realiza lucruri frumoase in momentul in care va ganditi sa organizati o masa festiva. Stiu ca sunt destule persoane ce se feresc de astfel de evenimente, mai ales daca sunt nevoite sa realizeze totul singure fara niciun fel de ajutor din partea cuiva. Si probabil ca daca in cele din urma gatitul nu constituie o problema, cel mai adesea sunteti nevoite sa veniti cu idei noi in asezarea, pozitionarea si de ce nu noi aranjamente pentru masa festiva.

Nu stiu daca intr-un articol mai vechi am scris despre cum poti obtine aranjamente importante si elegante prin intermediul servetelelor de masa sau al diferitelor servetele pentru servit. Si bineinteles nu uitati un lucru extrem de important – cu cat servetelele sunt colorate, imprimate sau au anumite desene, cu atat acele aranjamente dau un aspect si mai placut. Insa cam asta se intampla in cazul servetelelor de masa si pentru servit, nu si in cazul tacamurilor spre exemplu.

Si aici exista posibilitatea sa va puneti la treaba imaginatia si sa creati diverse forme prin intermediul si cu ajutorul furculitelor, lingurilor, cutitelor si linguritelor. Cu toate astea pentru astfel de forme trebuie sa aveti si putina indemanare. Stiu ca in ziua de astazi sunt destul de multe persoane creative si care dau curs imaginatiei, insa nu m-as fi gandit niciodata sa dau peste cateva aranjamente care sa ma faca sa zambesc in coltul gurii.

Poate e prea mult spus genial, dar din momentul in care o sa observati acele aranjamente va veti gandi la fel ca si mine ca imaginatia oamenilor nu are limite. Iar daca aceasta imaginatie este folosita in scopuri pozitive atunci lucrurile vor deveni minunate si vor incanta privirile tuturor. Asadar daca esti in pana de idei sau nu mai stii cum iti poti face masa festiva mai atractiva, in cele ce urmeaza am sa-ti las cateva poze cu cateva aranjamente din tacamuri. Sunt curioasa voi ce parere aveti despre aceste lucruri, despre aceste aranjamente?