Amintiri despre frigiderul meu

Posted by

Pentru aceasta vara mi-am propus o multime de lucruri pe care sa le realizez. Nu stiu insa daca voi avea atata rabdare pentru toate planurile mele. Si desi oamenii din juru meu ma vad ca pe o persoana foarte calma si rabdatoare trebuie sa spun ca nu este chiar asa. Poate ca in anumite situatii imi pastrez calmul si rabdarea, dar in altele uit tot ce este legat de rabdare si calm.

Iar un astfel de exemplu este acel moment, de anul trecut cand am aflat ca frigiderul pe care tocmai il achizitionasem nu mai functiona. Si cu toate ca ar fi trebuit sa fiu calma, mai ales ca acest lucru s-a intamplat imediat dupa ce m-am intors din vacanta, recunosc nu a fost deloc asa. Niciodata nu am simtit atat de multa furie. Poate pentru ca nu ma asteptam la una ca asta. Sau poate ca eu nu am fost suficient de atenta atunci cand am citit mai multe despre frigidere si despre conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca acesta pentru a functiona la o capacitate maxima.

Iar in momentele alea stiu sigur ca nu am fost suparata pentru ca am platit o suma consistenta pentru acel produs, ci am fost suparata pentru ca mi-a disparut zambetul pe care l-am avut toata vacanta si m-a facut sa revin cu picioarele pe pamant. Desi nu imi place sa-mi las treburile pe alta data sau sa le aman, in momentul acela chiar simteam nevoia sa nu ma ocup de respectivul frigider, ci de cu totul altceva.

Si mai cu seama imi era ciuda de faptul ca trebuia mai intai de toate sa ma interesez de cum ar trebui sa procedez pentru a ma bucura de garantia produsului. Niciodata nu m-am gandit ca intr-o zi voi fi nevoita sa ma folosesc si de acea garantie. Cel putin nu ma gandeam ca voi fi nevoita sa trimit in garantie un produs atat de mare inapoi de unde a venit. Pe langa toata aceasta nebunie cu impachetatul si mai apoi trimiterea in garantie a mai fost ciudata si perioada cand acesta s-a stricat.

Nu am inteles de ce a trebuit sa se strice chiar in plin sezon de vara. Nici nu vreau sa imi amintesc de acel eveniment, deoarece simt iar o stare de nervozitate. Oricum pot spune ca a fost cel mai nefericit eveniment pe care mi-l amintesc si pe care il regret. Bine ca totul s-a sfarsit cu bine si nu am mai fost nevoita sa imi achizitionez alt frigider, dar pot spune ca o umbra de teama tot a ramas.