Ce parere ai despre rochiile maxi cu imprimeuri?

Posted by

Intr-o dimineata m-am trezit ca as vrea sa port vara asta ceva mai diferit, ceva care sa ma faca sa ma simt diferita, eleganta, speciala. Si asa cum am mai spus si cu alte ocazii imi plac lucrurile simple. Nu stiu de ce sau poate ca nu am gasit acel motiv care sa-mi arate exact de ce imi plac doar acele lucruri simple. Poate ca acestea chiar au ceva special si eu nu realizez acest lucru.

Iar referitor la tinutele pe care ma gandesc sa le achizitionez in aceasta vara am gasit cateva modele de rochite maxi ce mi-au atras atentia. Ce-i drept inainte nu imi faceam prea multe griji cu ceea ce urma sa ma imbrac in noul sezon. Ci doar faceam un simplu inventar cu ceea ce aveam si mai apoi completam cu alte cateva articole vestimentare noi.

Dar nu stiu de ce simt nevoia ca in vara asta sa ma imbrac altfel decat o faceam pana acum si nu e ca si cum abia am descoperit rochiile maxi. Sau poate ca cel putin acum mi-am dat seama cat de mult ma atrag, desi in sinea mea cred ca stiam acest lucru. Pe de alta parte am gasit si cateva modele de rochii maxi care imi plac foarte mult, poate ca sunt atrasa de croiala lor sau poate ca in cazul unora materialul face tot.

Si in afara ca imi plac aceste rochii lungi trebuie sa spun ca am gasit unele viu colorate, de fapt materialul are un imprimeu floral foarte dragut. Pana nu demult nu aveam o impresie foarte buna despre acele rochii lungi si cu imprimeuri, indiferent daca aveau un imprimeu floral sau poate un altul nu prea le agream. Dar vad ca incet, incet incep sa-mi schimb opinia despre acestea. Cateodata desi nu imi place sa o spun chiar am ajuns sa ma surprind de una singura sau poate ca aceasta este doar o impresie de-a mea.