Care e cel mai important lucru cand vorbim de gazduire + concurs

Posted by

Atunci cand cineva ma intreaba de serviciile de gazduire, ori il trimit la Dragos, ca el este expertul pe zona aceasta, ori ii recomand o firma din Romania, incercand astfel sa sustin si eu cumva piata locala. Oricum, din fericire, eu am pe cineva care se pricepe si care are grija de blogul meu, fara ca mie sa imi pese unde e gazduit, stiu doar ca sta undeva pe un server in US, desi costa o groaza de bani.

Daca ar fi sa ma intrebati pe mine care este cel mai important lucru la un serviciu de gazduire al paginilor web, cu siguranta ar fi uptime-ul. Mereu il aud pe Dragos spunand ca iar nu ii merge serverul, ba ca fac aia nu stiu ce update in datacenter, ba ca nu stiu din ce motive i l-au oprit. Din cate imi aduc eu aminte, acum 2-3 luni se vaita ca toate afacerile lui au stat pe bara 2 zile, pentru ca atat le-a luat sa rezolve o problema in datacenter.

Probabil un al doilea lucru important ar fi pretul pe care il dai pe un pachet de hosting. Stiu ca de cele mai multe ori, daca e ieftin, un serviciu de hosting are toate sansele sa ofere servicii de calitate slaba, dar cei 100 de euro pe luna, banii pe care ii da Dragos pe gazduire mi se pare o suma foarte mare, mai ales in conditiile in care are tot felul de probleme. Oricum, il auzeam zilele trecute ca vrea sa caute o alta oferta macar mai ieftina, daca nu si mai buna.

Concurs:

Pentru ca vreau sa ofer ceva si cititorilor mei, am un concurs prin care puteti castiga un pachet de gazduire si un domeniu, platite timp de un an, de la Ghesi.ro. Domeniul pe care il puteti achizitiona poate fi un .com .net .org .info sau .eu. Tot ce trebuie sa faceti pentru a castiga este sa lasati un comentariu mai jos si 5 dintre voi vor fi alesi drept castigatori. In caz ca numarul de comentarii este mai mic de 5, se vor acorda premii doar la maxim jumatate dintre participanti, adica 1 sau 2 premii.

UPDATE: Castigatorul este Alin. Mulutumim pentru participare si va asteptam din nou pe blog.

4 comments

  1. Deoarece am o mica retea de bloguri, cel mai important pentru mine este viteza, uptime-ul si pe urma alte aspecte precum suportul tehnic, pretul sau servicii aditionale. In ultimul an, am schimbat o multime de firme, fiecare avea o problema si nu eram multumit. Acum folosesc serviciile celor de la Ghesi si alte firme, este pentru prima data cand folosesc de la Ghesi (daca nu ma insel), sper sa fiu multumit de serviciile oferite.

  2. As avea nevoie de ambele pentru ca vreau sa scriu din nou pe blog. Am luat o mica pauza de ceva timp si parca imi e dor.

  3. Prea tarziu am aflat. Vazand data, pe atunci am fost cam „disparut” cu probleme. Pacat. Cine stie, poate acum aveam si eu un blog, poate.

Comments are closed.