Care este pretul unui implant dentar si alte detalii despre care ai dori sa stii

Posted by

Pierderea unuia sau a mai multor dinti nu este doar o problema estetica, ci si de sanatate. Incapacitatea de a musca din alimente ori cea de a mesteca in mod corespunzator din cauza lipsei dintilor poate reprezenta o reala bataie de cap. Lipsa unuia sau a mai multor dinti poate afecta pozitia celorlalti, felul in care iti misti gura, maxilarul, aspectul fetei si practic are impact asupra intregii viati. Daca te confrunti cu o astfel de problema, implantul dentar poate fi una dintre cele mai bune variante pentru o dantura perfecta. Cu ajutorul implanturilor dentare, nu doar ca iti vei recapata increderea in sine, ci te vei putea bucura din nou de un zambet perfect.

Ce este implantul dentar?

Un implant dentar reprezinta un inlocuitor artificial pentru radacina dintelui natural. Are forma unui surub, este introdus in os, la nivelul alveolei dintelui care lipseste. Acesta va avea rolul de a sustine in acest fel portiunea superioara pe o coroana artificiala. Implanturile sunt confectionate din materiale foarte bine tolerate de catre orice pacient.

La Dental Premier te poti bucura de acest serviciu, prestat de catre unii dintre cei mai buni medici din domeniu. Pe site poti afla si care este pretul unui implant dentar, precum si alte servicii disponibile.

Te intrebi poate ce avantaje are un implant dentar?

Foarte multe persoane aleg implantul dentar, fiind o investitie cu efecte permanenta si avantajoasa. Daca optezi pentru acest serviciu, vei avea parte de:

  • Aspect natural al dintilor. Implantul dentar executat corect este foarte greu de deosebit de dintii naturali. La Dental Premier te vei bucura din plin de acest beneficiu!
  • Pierderea osoasa va fi mai redusa. In momentul in care un dinte lipseste, osul va incepe sa se resoarba treptat, fiind redusa inaltimea si grosimea. Daca se plaseaza un implant dentar imediat, dezvoltarea osoasa poate fi chiar stimulata, prevenind in acest fel pierderea de os.
  • Functionalitate excelenta. Implantul dentar functioneaza la fel ca si un dinte natural, fara sa ai teama de a consuma anumite alimente. Te poti bucura in voie de toate mancarurile favorite, deoarece odata ce s-a integrat complet in os, implantul dentar va avea acelasi randament ca si dintele natural.
  • O investitie cu efecte permanente – desi poate parea scump decat un tratament obisnuit, implantul dentar este o investitie pe termen lung. Foarte multe tratamente ajung sa fie mult mai scumpe, fiind efectuate in mod repetat. La final, este destul de mul probabil ca pretul unui implant sa fie echivalentul tratamentelor repetate.

Solutii eficiente pentru intreaga dantura

Implantul dentar poate inlocui un singur dintre, mai multi sau intreaga arcada superioara sau inferioara. Daca iti lipseste un dinte, la Dental Premier ai solutii unice pentru inlocuirea sa cu un implant dentar. De asemenea, se poate opta pentru inlocuirea mai multor dinti, avand in acest fel o structura osoasa rezistenta si te poti bucura de toate avantajele mentionate mai sus.

Clinica Dental Premier are 9 locatii in capitala, asadar poti merge la orice cabinet stomatologic este mai aproape de tine. Fiecare locatie este echipata cu resurse de ultima generatie. Te poti programa la consult mai intai de toate, utilizand datele de contact din pagina: contact@dentalpremier.ro.