Cat de des apelati la retetele de pe internet?

Posted by

Am observat ca unul dintre trendurile noi se rezuma la a pregati diverse retete de bucate pe care le gasesti pe internet. Si chiar mai mult decat atat daca nu faci si cateva poze cu rezultatul ca mai apoi sa-l pui pe diverse retele de socializare poti spune ca n-ai facut nimic. In goana noastra dupa promovare si dupa vointa noastra de a ne afirma in permanenta am uitat ca anumite lucruri trebuie sa le pastram doar pentru noi.

Sau poate ca ar trebui sa avem ceva mai multa demninate, iar acele chestiuni si aspecte pe care le stim cu adevarat importante si care au un impact asupra noastra sa le pastram doar pentru noi. Cu toate astea parca nici nu mai stim ce inseamna a avea intimitate sau a pastra lucrurile doar pentru noi. Pe de alta parte oamenii sunt firi mult prea complicate si dificile, ca sa ii poti indemna si indruma catre ceea ce este bine pentru ei.

Insa asa cum am spus si in primul paragraf in prezent mai toata lumea face mare tam tam cu privire la ceea ce gateste. Nu stiu daca multe domnisoare fac asta doar pentru ca vor sa iasa in fata sau nu, mai ales ca cele mai multe retete se tot repeta de la un profil de facebook la celalalt. Sunt curioasa cam cate dintre voi gatesc doar din pasiune si nu doar de dragul de a mai pune ceva pe facebook pentru a se afirma.

Cred ca ar trebui sa va ganditi ceva mai mult la metoda voastra de promovare si sa incercati ceva mai bun de atat. Si poate ca ar trebui sa va afirmati mai bine prin pasiunile vostre decat prin ceea ce credeti voi ca este in trend si va poate propulsa. Ideal ar trebui sa faceti doar ceea ce simtiti voi mai binr, ceea ce va face sa va simtiti bine ori de cate ori realizati acel lucru.

Iar in privinta retelor de pe internet, unele ies foarte bine si sunt gustoase, iar altele nu ar trebui sa incercati sa le faceti. Voi ce parere aveti despre retetele pe care le gasiti pe internet va atrag?