Ce tip de ceasuri te atrag?

Posted by

Cred ca suntem constienti cu totii de faptul ca noi consideram ceasurile adevarate bijuterii si accesorii pe care le purtam la fiecare tip de tinuta pe care o avem. De obicei  ne facem foarte multe griji cu privire la ceea ce putem face sau ceea ce putem avea. Insa majoritatea domnisoarelor sunt atrase de acele ceasuri de calitate care atrag privirile tuturor, sunt atrase de ceasuri dama Michael Kors, ce au un aspect foarte placut.

In mare parte acest lucru nu este unul care sa-ti displaca mai ales daca iti permiti costurile unui astfel de ceas. In privinta unor persoane, costurile ceasurilor de firma nu sunt extrem de mari, dar trebuie sa amintim ca nu toate doamnele sau domnisoarele au acces la astfel de bijuterii. Caci pana la urma le putem considera adevarate bijuterii fara nici un fel de problema.

Ceea ce este destul de interesant este faptul ca indiferent de situatie domnisoarele sunt atrase de ceasuri la fel cum sunt interesate de haine sau alte accesorii. Bineinteles sunt destule aspecte pe care sa le iei in serios, iar o buna parte dintre acestea se rezuma la:

  • aspectul pe care il are ceasul respectiv;
  • firma producatoare a ceasului;
  • materialul din care sunt realizate bratara si carcasa ceasului;

O sa spuneti ca aceste lucruri nu sunt foarte importante, dar cunoscatorii acestui domeniu de fiecare data isi doresc ceva mai mult, de fiecare data vor sa detina cele mai moderne ceasuri ale celor mai cunoscute firme. Nu trebuie sa ne indoim de acest lucru, mai ales in momentele in care observam ca anumite persoane din jurul nostru sunt foarte atrase de anumite tipuri de ceasuri. Pe de alta parte tot la aceste persoane se poate observa tendinta de obsesie cu privire la ceasurile pe care le poarta.

Sau se poate recunoaste obsesia acestora pentru ceasuri in momentul in care pe piata apar modele noi sau o firma foarte cunoscuta imbunatateste un produs cu notorietate. Poate ca cei care se gasesc in aceasta categorie de persoane inteleg foarte bine fenomenul, iar aici nu trebuie sa includem doar persoanele de sex feminin, ci si pe cele de sex masculin. Ce-i drept sunt destul de multi barbati care nu ies din casa fara ceasul lor preferat.

Iar acest lucru nu poate fi considerat un moft. Ba dimpotriva am putea spune ca astfel de persoane sunt foarte constiente de ceea ce se intampla in jurul lor, mai cu seama ca acestia analizeaza fiecare informatie, fiecare aspect. Oricum interesant la aceste persoane este si faptul ca daca isi propun sa-si achizitioneze un anumit tip de ceas sunt in stare de a face orice, doar pentru a putea cumpara acel ceas pe care si-l doresc.