Cauti cumva ursitoare traditionale pentru botez? Iata aici o recomandare!

Posted by

Ai particopat vreodata la petrecerea de dupa botez si ai ramas uimit de showul pe care l-au creat ursitoarele. Ti-ai spus, asta voi alege si eu si iata ca ti-a venit randul. Daca ai ajuns aici, in mod clar cauti ursitoare. Iti spunem in randurile urmatoare cum sa faci o alegere buna si tips despre care nimeni nu vorbeste.

Cand e timpul sa contactezi ursitoarele?

Daca ai impresia ca tu cauti cumva ursitoare traditionale botez cu o saptamana inainte de eveniment si crezi ca ai logica in acest mod de organizare, e cazul sa subliniem ca nu este asa. Ar fi bine sa incepi organizarea acestui eveniment inainte de nastere, pentru ca in acea perioada tot focusul este pe bebelus si pe mama care se recupereaza. Botezul si implicit petrecerea de dupa sunt momente emotionante, dar de regula doar o scurta pauza a parintilor de la perioada de adaptare cu un newborn. Pe scurt, s-ar putea sa fii nevoit sa alegi orice pentru ca te preseaza timpul, deci spre final de sarcina daca toate sunt la locul lor si pregatirea de botez e in toi, e timpul de ales si ursitoarele.

Despre preturi putem spune ca sunt accesibile, depinde si ce pachet alegi. Spre exemplu, la Paradisul Personajelor in pagina oficiala sunt expuse si preturile, ce includ oferte cu un show complex si accesorii sau doar variante basic. Cu alte cuvinte trebuie stabilit daca, pe langa ursitoare, vor fi si mascote, eventual care sa joace rol de hostess.

In fond, ce fac ursitoarele?

Ursitoarele sunt prezente interesante, un rol de personaj care vin din alta epoca. A existat, similar cu basmele de astazi, perioada in care populatia dadea crezare zeilor. Se credea la un nou-nascut, zanele bune, dar si cel putin una rea, vin sa il viziteze in toi de noapte. Unele dintre ele erau usor de induplecat, insa altele aveau sa arunce blesteme peste viata celui mic. Totusi un substrat adevarat aici ar putea fi, cel putin cei care cred in destinul scris de dinainte de a ne naste, este explicabil ca inca din primele zile de viata pe pamant avem o asa-zisa poveste scrisa.

Revenind in era noastra si in zilele moderne, o astfel de legenda este una de pur spectacol. Daca ar putea in vreun fel un parinte sa atraga tot ce mai bun din viata celui mic… Se spune ca unui copil ii poti da tot in viata, mai putin noroc. Ei bine, nu avem puterea aceasta, dar spectacolul ursitoarelor care chipurile aduc voie buna si ursesc de bine este expresia realitatii a ceea ce ne-am dori pentru micul pui de om abia venit pe lume.

Ursitoarele sunt imbracate ca la carte, au replici spuse pe ritm melodic, in rime si totul personalizat. Daca va exista si versiunea ursitoarei celei rele atunci aceasta antiteza intre bine si rau va fi deliciul publicului.

Este o ocazie unica, aceasta de a avea la petrecerea de dupa botez ursitoare. Esti sigur ca doresti sa renunti la ideea de a le contracta?

Contact:

Complex Metropolitan Residence, Berceni

contact[@]paradisulpersonajelor.ro

0726 340 390