Cauti decoratiuni pentru living decorat in stil scandinav? Gasesti la DecoDepot

Posted by

Din ce in ce mai mult este preferat stilul scandinav in amenajare. Acesta se defineste prin simplitate in mare parte, functionalitate. Nu este pompos, ci usor de intretinut, curat si primitor. Mobila in stil scandinav este de obicei o atractie absoluta, dat fiind ca reprezinta ceva diferit de stilurile cu care ne-am obisnuit. Dar cum si cu ce detalii de decor o combini pentru a continua cu un astfel de stil?

Decoratiuni ideale pentru un living decorat in stil scandinav

Iluminatul joaca un rol important si nu doar din punct de vedere practic. Alege corpuri de iluminat interesante. Poate fi vorba despre lampadar, lustra sau veioza; ideea este de a aduce ceva atipic in decor. Vei gasi la https://www.decodepot.ro/ optiuni, inclusiv pentru lampa de masa. Cum ar fi sa alegi una care in loc de abajur are o structura metalica neagra, un joc de linii interesant, pus in lumina la propriu si la figurat de un bec cu leduri in interior?

Plantele pot face si ele parte din livingul tau. O conditie de respectat ar fi sa nu le adaugi daca simti ca aglomereaza zona, caci nu despre asta trebuie sa fie vorba. Fie ca vei alege o vaza cu flori sau un ghiveci de ce nu, ideea este ca si acestea trebuie sa se supuna regulilor simplitatii. Vei gasi la DecoDepot o categorie de produse destinate vazelor si vaselor decorative. Poti alege pe cele simple, din sticla transparenta, cu forma cilindrica.

Ramele foto si tablourile

Negresit si acestea fac de obicei parte din decorul oricarui living. In varianta unui living pe care intentionezi sa il decorezi in stil scandinav trebuie sa tii cont de rame simple, monocrome de ce nu. Nu aglomera ramele. Poate si un tablou ar fi de preferat. Pot predomina si motivele geometrice.

Ce vei gasi interesant la DecoDepot: suport de perete cu rame foto si o planta, un cadru metalic negru, cele cu insertii din lemn sau ramele negre, simple, dar robuste.

Mizeaza pe materiale calduroase

Daca ne raportam la stilul pur scandinav atunci ai nevoie si de materiale calduroase. Tine cont ca in tarile scandinave este foarte frig, iar locuitorii adora materialele groase. Blana, tot ce pufos si moale sau paturile supradimensionate, cele impletite sunt o atractie.

DecoDepot iti poate fi sursa din nou. Vei regasi la categoria de textile perne, huse, pleduri sau paturi dintre care poti alege. Sunt cu rol decorativ, insa isi vor demonstra si partea si rolul lor practic la nevoie.

Poti de asemenea adauga si alte detalii: vase sau decoratiuni din ceramica sau cupru, lumanari sau chiar si ceva mai multe rafturi. Acest stil de amenajare este de o simplitate iesita din comun si poate fi mai degraba preferat de catre cei pragmatici, care au preferinte stricte si simple in mare parte. Inspira-te din colectiile DecoDepot pentru alte completari, astfel incat livingul tau sa fie imaginea stilului scandinav in care te regasesti.