Ziua Indragostitilor, mare zarva in florarii. Ce se cumpara de Sf. Valentin?

Posted by

Ziua de care orice cuplu profita pentru a-si manifesta inca o data sentimentele de iubire pe care si le poarta, Sf. Valentin, sarbatorita in data de 14 februarie, se apropie destul de repede. Incepe deja febra cadourilor pline de inimioare, definite de rosu. Rafturile din magazine sunt pline de tot felul de sugestii de cadou si toti se aglomereaza de cele mai multe ori sa cumpere in ziua de dinainte.

Florariile abunda in aceasta perioada in trandafiri, cei rosii fiind preferati. Bineinteles, exista deschidere si spre alte culori, toate sunt incantatoare si o bucurie de a le primi mai ales pentru femei. Cei care doresc insa ca florile oferite partenerelor sa fie cu totul speciale se orienteaza spre alte tipuri. A devenit un trend ca florile criogenate sa fie preferate in detrimentul celor clasice, durabilitatea lor simbolizand rezistenta relatiei.

Un gest minunat, cel de a oferi femeii speciale din viata ta flori nemuritoare, va fi cu siguranta rasplatit pe masura. Bineinteles, va fi completarea cadoului propriu zis, pe care fiecare il va alege tinand cont de ceea ce prefera sau de ce ar avea nevoie partenera. Cu toate acestea, florile pot fi plusul care sa transforme intregul dar in ceva cu totul deosebit.

Asadar, ce ar fi cazul sa ofere florariile si spre ce ar trebui sa se orienteze barbatii in aceasta perioada?

Regasesti mai departe cateva recomandari care promit sa aduca vanzari florariilor in aceasta perioada si, desigur, pe care femeile le vor adora.

Trandafiri criogenati

Un buchet generos alcatuit din trandafiri rosii, dar si cele in multiple culori, poate chiar mai atipice (ca albastru, mov, sidefat) este un mod special de a surprinde o femeie. Cu atat mai apreciat va fi, cu cat frumusetea acestora se va mentine de-a lungul anilor. Exista posibilitatea de a comanda capete cu tija sau capete de dimensiuni diferite pentru florarie din depozite online specializate pe asta, cum este www.crioflowers.ro. Desigur pentru barbatii mai creativi, varianta de a le achizitiona direct de pe site pentru a realiza un astfel de buchet personal nu este exclusa.

Gift Box

Deosebit de simplu si interesant este un gift box, genul de cadou pe care il gasesti in cadrul aceluiasi magazin online. Vine asezat intr-o cutie eleganta si are un aspect deosebit de elegant si impunator. Ideea de a miza pe alegerea culorii preferate a partenerei este puternic incurajata – solutii exista pentru toate gusturile aici.

Trandafirii parfumati din sapun

Deosebit de romantic si emotional, un cadou completat de trandafiri placut mirositori, ce ii imita perfect pe cei naturali si au un parfum special, inseamna un cadou reusit. Este o idee pentru a incerca ceva nou, la care partenera nu se asteapta. Si in acest sens, pe crioflowers.ro exista diversitate la capitolul culori. Sunt deci o varianta de produs pentru care florariile ar trebui sa aiba stoc in urmatoarea perioada.

Valentines Day se apropie cu pasi repezi, iar florile deosebite se vand repede. Tu ce planuiesti sa faci in acest sens?