Cele mai frumoase modele de papuci crosetati pentru copii

Posted by

Anul acesta l-am inceput destul de optimista in ceea ce ma priveste viitoarele mele planuri. Unul din lucrurile pe care mi le-am propus pentru acest an ar fi acela sa fiu mult mai creativa decat pana acum si sa acord mai mult timp pentru aceasta pasiune a mea de a crea. Nu cred ca lumea poate intelege aceste lucruri foarte bine, dar eu una mi-am propus sa nu ma mai complic si sa nu mai dau socoteala nimanui pentru ceea ce mie imi place sa fac.

De aceea am inceput sa scotocesc cateva lucruri mai neobisnuite pentru mine. Iar aici ma refer strict la partea asta de creatie. Am cautat tot felul de lucruri si chestioare care sa ma inspire si care sa ma faca sa-mi doresc sa realizez lucruri cu mult mai frumoase decat pana acum.

Si pentru ca nu imi place sa stau deloc am descoperit cateva modele de papucei pentru bebelusi foarte speciali si ca design, dar si modul de prelucrare al acestora. Nu stiu daca pana la sfarsitul acestei veri voi reusi si eu sa-mi insusesc tehnica prin care ei au fost creati, dar voi incerca si nu imi voi pierde speranta prea usor.

De ce m-au atras atat de mult papucii pentru bebelusi?

In primul rand pentru ca imi plac lucrurile minuscule realizate cu bun gust, iar papuceii, botosii despre care vorbesc sunt foarte dragalasi. Ceea ce ma face sa cred ca si eu voi reusi candva sa pot produce astfel de lucruri minunate. Pe de alta parte imi plac foarte mult copii si de aceea inclin sa caut tot felul de produse si lucruri pentru acestia.

Nu stiu sigur daca ma voi descurca sau mai bine spus cum ma voi descurca in aceasta privinta, daca voi face fata unui bebelus, dar consider ca mai am ceva timp la dispozitie pentru a ma pregati. Iar legat de papuceii crosetati cred ca cel mai important factor pentru acestia este de fapt imaginatia ta pe care o ai la dispozitie.

Cu totii stim ca persoanele cu o imaginatie bogata pot realiza foarte multe obiecte si produse foarte interesante. Iar in urma acestui fapt m-am hotarat sa impartasesc cu voi cateva imagini interesante cu perechile de papucei pentru bebelusi realizate de oameni priceputi.