Corsetul postanatal – beneficii si criterii privind alegerea lui

Posted by

Daca esti proaspata mamica sau urmeaza sa nasti si deja te gandesti la solutii prin care sa ajuti retragerea burtii, atunci te invit sa descoperi mai multe despre corsetele postanale. Mai mult ca sigur ai auzit de la alte mamici despre acestea si despre scopul pentru care se folosesc.

De altfel incep prin o recomandare vizavi de aceste corsete – Clessidra, un magazin online accesibil, in portofoliul caruia vei gasi fara indoiala solutia pentru tine. Tot pe site descopera si gama bogata de lenjerie modelatoare pe care o propun specialistii, recomandate celor ce au nascut prin cezariana. Daca esti in aceasta situatie, te poti orienta si dupa o centura postnatala in magazinul Clessidra.

De ce corsete postnatale?

Daca nu esti convinsa inca de faptul ca e in regula sa porti corsete postnatale sau poate nu intelegi pe deplin cum functioneaza lucrurile, hai sa aflam cateva aspecte importante cu privire la acestea.

Inainte de toate, ideale sunt modelele din latex deoarece sunt mai eficiente in ceea ce priveste scopul tau principal – de a aplatiza abdomenul, de retragere a burtii.

Pentru a fi eficient si totodata comod, un corset de acest tip trebuie sa asigure un grad optim de compresie. Alege corsete postnatale din latex din colectia de la Clessidra pentru a te recupera mai usor dupa nastere, dar si pentru a redobandi treptat formele fizice de dinainte. Sunt potrivite pentru uz postnatal si poti alege cu incredere ceea ce ti se pare mai potrivit intrucat optiunile disponibile au fost testate pana la ora actuala deja de mii de cliente ale magazinului. Mai mult decat atat acestea au fost alese si de vedete diverse care au trecut prin aceasta faza importanta si deosebita de altfel din viata.

Cum functioneaza corsetele sau mai bine spus cum actioneaza acestea? Practic actiunea se realizeaza prin compresia pe care acestea o exercita asupra abdomenului, astfel sustinand o recuperare mai rapida postnatal. Vei observa de la o zi la alta cum aspectul burtii se imbunatateste. Pentru a obtine rezultate cat mai repede, este bine sa ai in vedere utilizarea unei astfel de piese cand iti permite deja starea de sanatate. Este bine ca la inceput sa ai in vedere o compresie medie, alegand modele Latex Sport.

Desigur, este si varianta corsetelor care te pot ajuta sa ajungi mai rapid la rezultatele dorite, cele cu un grad mai ridicat de compresie. Sunt potrivite mai ales daca nu e prima data cand porti corset.

Desigur ca inainte de toate, sanatatea este pe primul lor. Astfel, recomandarea experilor este de a purta un astfel de corset abia dupa o perioada de aproape 2 luni daca ai avut nastere prin cezariana. Corpul are nevoie de mai mult timp sa se refaca, iar purtarea corsetului poate fi incomoda si chiar agresiva.

Daca ai avut o nastere naturala, atunci poti merge cu incredere pe gama corsetelor modelatoare din latex de la Clessidra. In cazul cezarienei insa ai alte alternative: lenjeria modelatoare regasita pe www.clessidra.ro in colectia Luxury, respectiv centuri postnatale cu scai. Acestea sunt speciale pentru astfel de situatii, deci sunt sigure.