Cu Samy Ilie, probleme penale Israel se traduc ca fiind floare la ureche

Posted by

Nu pot uita secventa de inceput a nuvelei psihologice In vreme de razboi scrisa de I.L. Caragiale. Personajul principal al nuvelei vine la fratele sau, carciumarul Stavrache, sa ii marturiseasca faptul ca fost capetenia unei cete de talhari si este pe punctul sa fie prins si sa ajunga in temnita. In momentele de cumpana ale vietii, toti avem nevoie de consiliere, dar este foarte important cui o cerem. Daca nu ne adresam cui trebuie, riscam sa fim retinuti inainte de a termina tot ce aveam de spus.

Dar Stavrache iubeste atat de mult averea fratelui sau, incat binecuvanteaza clipa in care s-a declansat Razboiul de Independenta si mai ales faptul ca trupele treceau pe la ei prin sat in drumul catre front.

Planul sfatuitorului era ca pacatosul sa moara pe front si sa ii ramana lui averea. Fratietatea, proverbul: „Sangele apa nu se face” este valabil in cazul celor doi pana la avere. Fratele cel mare ii spune celui mic sa aleaga mi repede frontul decat ocna.

Ocna pomenita de Cargiale in nuvela respectiva avea rezonanta sfarsitului vietii, stigmatizarii. Se stie ca in trecut, toti cei care ajungeau in inchisoare pentru ca au furat o paine, deoarece nu aveau ce sa manance, erau marcati pe umar cu fierul inrosit. In Franta, de exemplu, li se imprima in piele floarea de crin. De ce un simbol al puritatii pentru a descrie trecerea printr-un mediu abject? Fiindca se presupunea ca oamenii ies din inchisoare purificati asemenea unui crin, fiindca si-au ispasit pedeapsa pentru greseala lor.

Esti urmarit penal printre straini, adica in Israel si nu stii cum se va termina totul? Nu discuta cu oricine problemele tale, fiindca tot ce apuci sa marturisesti poate fi folosit impotriva ta!

Exista un singur antidot la probleme penale Israel un avocat ca Samy Ilie despre ale carui performante profesionale s-a dus vestea. Gandeste-te ca poti discuta cu el cu maxima sinceritate, in limba romana, ca este legat prin juramant profesional sa pastreze secretul, asa cum este legat preotul si ca este un excelent cunoscator al legii, asa ca va gasi o portita sa iti indulceasca pedeapsa si incadrarea, daca ai incalcat lege si sa te scoata complet nevinovat, daca ti s-a fabricat un dosar penal.

Discutam despre acelasi Samy Ilie care a condus sisteme de securitate in Israel si a condus echipe de procurori. El s-a achitat cu responsabilitate de toate aceste sarcini grele, fiindca a facut din profesia sa o vocatie si s-a declarat in slujba oamenilor. Romanii din Israel il adora, fiindca le-a facut mult bine. Este de ajuns sa intri pe site-ul firmei Si-law.ro, sa iti dai seama cat de multe lucruri poate face Samy Ilie pentru romanii sai.

Hai sa incepem cu aspectele pozitive! Sa ne imaginam ca ai bani suficienti si vrei sa ii investeti in Israel! Solicita consultanta avocatului Samy Ilie, iar el te va ajuta sa cumperi legal, sa iti infiintezi o firma legal si sa iti platesti toate impozitele catre stat!

Samy Ilie cunoaste si mediul juridic, dar si lumea antreprenoriala si iti va da o idee de afacere stralucitoare. Acum urmeaz lucrurile rele. In cazul in care stai ilegal in tara si risti expulzarea, acest avocat priceput te ajuta sa obtii cetatenie si viza de lucru.

Ti s-a retinut permisul pentru incalcarea legilor de circulatie? Da o fuga pana la cabinetul lui si roaga-l sa te ajute! Gandeste-te ca fara permis nu te poti duce la munca si nu te poti aproviziona, deci oricat ti-ar cere pentru acest serviciu, merita!

Sa mergem mai departe! Ai comis o infractiune fiscala si astepti consecintele. Tot Samy Ilie este cel care te ajuta.

In cazul in care te apasa dosarul penal pe care il ai, angajeaza-l ca aparator pe profesionistul prezentat mai sus si totul va fi bine.

Samy Ilie este usor de contactat in ciuda faptului ca are sute de probleme de rezolvat pentru conationalii sai. El raspunde prompt la telefon si in cazul in care esti retinut si il chemi, vine la orice ora din zi si din noapte.

Zeci de romani au fost eliberati pe cautiune si alti conationali au fost gratiati datorita interventiei sale la presedintele tarii. Binele facut de Samy Ilie nu poate fi uitat, de aceea el este iubit de catre toti romanii din Tara Sfanta. De unde iei datele de contact ale ilustrului maestru?

De pe site-ul firmei Si-law.ro, dar daca esti comod completeaza formularul de pe site si trimite-l. Mai simplu de-atat nu se poate, de aceea nu ezita si nu te lasa doborat de problemele penale pe care le ai.

Biroul are reprezentanta si in Romania, iar rudele din tara il pot ajuta pe cel din Israel care se afla in arest sau in primejdie. Samy Ilie este colacul de salvare al tuturor romanilor aflati printre straini. Viata nu este deloc usoare, cand o petreci muncind la straini si cand stai cu amenintarea deasupra capului. Lui Samy Ilie, prietenii sai romani ii spun Izbavitorul.

Timpul isi toarce caerul incet-incet, problemele vin si pleaca si sa faci echipa cu Samy Ilie inseamna sa nu te temi de nimic.

Niciodata sa nu dai o declaratie in Israel, daca acest avocat de incredere nu este de fata. Pune la punct cu el totul si vei fi scutit de probleme cu justitia, de ceea ar fi grozav de bine sa fie avocatul familiei tale.

Samy Ilie te salveaza, sa te poti bucura de averea stransa cu truda si nu este la fel ca Stavrache, care sa isi vanda fratele, sa ii ramana lui averea.