De ce sa optati pentru servicii foto video Pitesti oferite de Cotea Razvan

Posted by

Am participat la foarte multe nunti la viata mea, fapt care m-a ajutat sa ajung la o serie de concluzii, pe care vreau sa le impartasesc cu voi:

  1. Am intalnit cazuri in care mirii au ales un fotograf de nunta amator, slab pregatit sau fara experienta, deoarece acesta cerea mai putini bani decat concurenta. Rezultatul final nu a fost unul multumitor pentru miri, dar din pacate nu mai aveau ce face in acest sens.
  2. Am intalnit si cazuri in care mirii au ales un fotograf ideal, cu experienta in domeniu si bine pregatit, care le-a oferit sedintele foto si video pe care le-au dorit, rezultatul fiind unul care le-a intrecut toate asteptarile.
  3. Am intalnit cazuri, mai rare ce-i drept, inc are mirii nu au apelat la serviciile unui fotograf, din motive doar de ei cunoscute.

Asadar, daca este sa trag o concluzie din aceste experiente, aceasta ar fi urmatoarea: optati intotdeauna pentru serviciile profesionale ale unui fotograf cu experienta, daca doriti sa captati amintirile intr-un format profesional, care sa va tina o viata. Ma refer aici la albumul foto.

Nu este usor sa gasiti o persoana care sa ofere servicii foto video Pitesti, dar eu vi-l recomand pe Cotea Razvan, deoarece este cel mai bun pe zona. Fotograful este acea persoana care se ocupa de executarea fotografiilor, incepand cu fixarea imaginilor (sau fotografiatul) pe pelicula, sau mai nou inregistrarea lor intr-o camera digitala si terminand cu expunerea lor pe un suport solid din hartie sau pe un DVD. Este o meserie aparuta odata cu aparitia fotografiei.

Fotografia de nunta poate capata diverse forme in zilele noastre si se diversifica pe zi ce trece. Sunt miri care vor o sedinta foto traditionala, altii o vor cat mai moderna cu putinta sau chiar neconventionala. Tehnicile in acest domeniu au evoluat foarte mult, specialistii sunt foarte bine pregatiti, iar fiecare sedinta de foto nunta este o mica opera de arta pe care o pun in scena fotograful si mirii. Cotea Razvan exact asta va ofera – servicii profesionale la preturi corecte.

Fotograful de nunta trebuie sa fie un om cu experienta in fotografie, mai ales in fotografia de nunta. La fiecare eveniment de tip nunta exista momente cand sirul evenimentelor se desfasoara foarte rapid. Lipsa de experienta in desfasurarea obiceiurilor de nunta, putand duce la pierderea unor fotografii esentiale ce nu pot fi repetate. Sunt multe lucruri care le dam uitarii odata cu trecerea timpului dar fotografia ramane. Fotograful este una dintre cele mai importante persoane din ziua evenimentului (cununie, nunta, botez) si nu numai. Cu el te poti consulta atat inainte de eveniment cat si in timpul lui pentru ca totul sa arate asa cum iti doresti. Experienta lui ca fotograf este foarte importanta pentru tine. Este de preferat ca inaintea alegerii unui fotograf pentru nunta sa cunoasteti personal fotograful, sa interactionati cu el si sa vedeti daca este ceea ce doriti de la fotograful nuntii voastre.

In cazul in care nu stiati, exista o categorie speciala de fotografi pentru aceste evenimente. Fotograful de nunta este o persoana specializata pe aceasta nisa si este diferit de celelalte tipuri de fotografi, datorita experientei sale in acest domeniu. De cele mai multe ori mirii nu cunosc datinile si obiceiurile nuntilor, iar fotograful are rolul de a-i „indruma” pe acestia pe tot parcursul evenimentului, ajutandu-i in acest sens.

In concluzie, cea finala, fie ca este vorba de nunta voastra, de un botez, o sedinta foto de logodna sau orice alt moment care merita celebrat, alegandu-l pe Cotea Razvan veti face cea mai buna investitie. Acasa, la restaurant, la biserica, sau la oricare alta locatie, acesta va colabora cu tine pentru ca imaginile finale sa iasa exact asa cum iti doresti. Fotografiile au rolul de a reda esenta noastra unica, iar cele pe care ti le voi oferi eu la final vor fi o frumoasa reflexie a personalitatii tale. Plus ca Razvan Cotea este si o fire prietenoasa, deci colaborarea cu acesta va fi o reala placere, de ambele parti.

Repet, nu este indicat sa apelati la un fotograf nunta fara experienta, deoarece nunta este un moment prea frumos si special pentru a-l lasa pe mana unui amator. Trebuie sa urmariti, in primul rand, ca fotograful cu care colaborati sa fie transparent in ceea ce face si sa indice termenii clari ai colaborarii (contract, factura, termenul pentru livrarea pozelor si a inregistrarii).

Este foarte important, de asemenea, ca mirii sa interactioneze foarte bine cu fotograful. Daca ei comunica bine, atunci vor face echipa buna la sedinta foto, iar rezultatul va fi unul cu adevarat spectaculos. Editarea fotografiilor si a inregistrarii video de la nunta trebuie sa se faca, de asemenea, cu profesionalism maxim.

Asadar, alegeti cu cap, alegeti calitatea si nu va zgarciti la bani. De alegerea voastra depind fotografiile care va vor ramane ca amintire pentru o viata intreaga!