Cum a scapat o firma de curierat de amenzile de la protectia consumatorului

Posted by

Primul contact cu un transportator intern de marfa a fost cu multi ani in urma si nu mi-a facut deloc placere acesta experienta. Participasem la un concurs, iar sponsorul zgarcit a expediat premiul la reprezentanta firmei de curierat, motivand ca trebuie sa platesca prea mult pana la domiciliu meu.

In calitatea mea de premianta a trebuit sa ma deplasez 50 de kilometri sa intru in posesia premiului, in timp ce alti sponsori au fost atat de finuti, incat si 8 martisoare le-au trimis pe cheltuiala lor.

A trebuit sa ma umplu de noroi pe incaltaminte si mi-am murdarit imbracamintea, iar produsele, indiferent ca erau alimente, bauturi, bijuterii sau electrocasnice erau aruncate in dezordine pe jos.

Mirosea dubios in depozitul in care am fost introdusa sa mi se dea pachetul respectiv si am vazut si doi-trei soareci alergand pe acolo.

Mai tarziu am citit in ziare si in mediul online ca multi clienti au sesizat protectia consumatorului, fiindca au primit coletele deteriorate, s-au facut controale serioase si prezenta rozatoarelor a fost incontestabila.

Amenzile uriase l-au determinat pe manager sa solicite deratizare soareci si rozatoare si asa cutiile nu au mai ajuns cu izul acela usturator la destinatie.

Pe de o parte marfa se confrunta cu igrasia, pe de alta parte soarecii care se jucau in voie pe cutii isi lasau amprentele “otravitoare” pe ambalaje.

Au fost consumatori care au declarat ca s-au imbolnavit grav fiindca au pus mana pe acelea cutii si nu s-au spalat cu grija pe maini dupa aceea.

Obiecte de imbracaminte scumpe achizitionate online au sosit la cumparator pline de rosaturi si compromise de prezenta rozatoarelor in depozite. Cate stricaciuni nu au produs ei inaintea interventiei energice a firmei 3d-deratizarecompleta.ro!

Nu am mai ajuns la reprezentanta judeteana a firmei de curierat, fiindca nu am mai intalnit sponsori zgarciti, dar imi este de ajuns sa privesc imaginile actuale de la locul care m-a speriat atunci si din care am fugi inotand cu viteza prin noroaie sis a imi dau seama de progres.

Peretii aceia albastrii de mucegai sunt acum imaculati si imi dau seama ca nici mirosul nu mai este acelasi. Coletele nu mai sunt aruncate pe betonul rece si plin de praf (cine ar sta sa faca ordine in magazia aceea imensa?), ci puse in rafturi metalice proiectate atent.

Este reconfortant pentru mine sa stiu adevarul, fiindca acum pot lua cu toata inima coletele pe care le primesc prin firma amintita de curierat stiind ca nu mai au soareci demult acolo, fiindca au parteneriat stabil si de lunga durata cu 3d-deratizarecompleta.ro.

Firma de curierat care m-a dezamagit acum 4-5 ani, se afla in acest moment in plina ascensiune fiindca a pus lucrurile la punct si manifesta maxima grija fata de marfa clientilor.

Eliminarea soarecilor din depozitele a fost sinonima cu cresterea increderii in acest transportator national cunoscut.

Deratizarea completa se impune atat in casele oamenilor, cat si in institutii sau firme, iar expertii in deratizare, dezinsectie si dezinfectie ofera mereu servicii de calitate premium la preturi oneste.

3d-deratizarecompleta.ro este o firma ce ofera servicii utile tuturor asigurand curatenia totala a locuintelor si a spatiilor de depozitare a alimentelor.