De unde se pot obtine coroane funerare pe ultima suta de metri

Posted by

Aproape toate florariile din tara au ca scop bucuria imensa a celor vii, care se impart in doua mari categorii: cei care primesc flori si cei care daruiesc. Chiar si florariile online au asezat frumos produsele pe categorii si subcategorii: 1-8 martie, aniversare, aranjamente unice, flori la cutie, cosuri de flori, flori rare, flori de sezon.

La cei care mor se gandesc mai putin florariile, cu exceptia distribuitorului Sympathyflowers.ro, specializat in flori funerare, cruci funerare si aranjamente funerare . Cand eram copil si au murit bunicii mei, comanda pentru coroane se dadea cu o zi inainte, specificandu-se si mesajul care era scris cu carioca neagra pe hartie alba de calitate indoielnica. Uneori scrisul se intindea inestetic, alteori hartia se prinde intr-o satma si se sfasia cu mesaj cu tot.

Dar nu despre asta vrea sa va spun, ci sa va relatez ca erau destul de scumpe, desi cei care le faceau nu isi dadeau silinta sa arate perfect, cum sunt coroane funerare rotundemarca Sympathyflowers.ro. Daca in trecut, la florarii se punea enorm de mult brad la coroane si din cauza acesta produsele erau inestetice si foarte grele, in prezent se pun accesorii finute, plante decorative delicate, menite sa puna in valoare florile de baza, nu sa le acopere.

Procentul de flori naturale de calitate premium este foarte mare. O astfel de coroana are peste 90 % flori naturale si proaspete si 10 % plante decorative si accesorii.

Sistemul actual de prindere a florilor este sigur. In trecut, din coroana picau zeci de flori, pana la mormant, incat iti era rusine sa se stie de la cine este aranjamentul funerar respectiv.

Daca atunci coroanele se faceau din florile ramase nevandute (si era pacat de morti!), astazi Sympathyflowers.ro utilizeaza cele mai bune produse pentru realizarea acestor aranjamente menite sa reprezinte respectul fata de cei care nu mai sunt cu ajutorul celor mai frumoase si parfumate flori!

Un regal de culoare si de parfum este COROANA FUNERARA TRANDAFIRI, SANTINI, ORHIDEE, care costa 599 de lei si care este livrata gratuit la domiciliu fiind mai scumpa de 200 de lei.

Un alt avantaj pe care il prezinta floraria prezentata este acela ca nu impune deplasarea la sediul atelierului, ci comenzile se pot plasa online, iar coroanele funerare sunt livrate in cel mult 24 de ore la adresa furnizata.

Omul nu mai este obligat sa mearga prin oras cu aranjamentul in mana si sa il epuizeze acest efort!

Din pacate, COROANA FUNERARA ORHIDEE VANDA SI TRANDAFIRI care arata senzational s-a vandut, dar se poate face una la fel la comanda.