Cum iti poate fi de folos o tavita pentru cuburi de gheata?

Posted by

Astazi mi-am propus sa caut cateva lucruri distractive pentru a ma mai amuza un pic si pentru a face fata acestei saptamani mult prea incarcate. De obicei nu imi place sa ma plang de aceste lucruri, chiar daca am foarte mult de lucru si chiar daca sunt foarte obosita. Dar astazi nu stiu ce am avut caci mi-a fost si greu sa ma trezesc pentru a merge la birou. Totusi sper sa nu ma apuce vreo raceala acum cand vremea pare mai blanda si da semne ca se va incalzi.

Si pentru ca eram cu gandul la zilele calduroase de vara am dat fara sa vreau peste un clip, ce din punctul meu de vedere pare genial. Si da este genial pentru ca am descoperit cum pot face mult mai multe sortimente de cuburi de gheata. Stiam eu cateva astfel de tipuri de cuburi, dar nu stiam atat de multe si in plus de asta mi-am dat seama ca pot folosi tavita pentru cuburi si in alte scopuri.

Spre exemplu as putea sa realizez cateva bomboane cu ciocolata pentru nepotelul meu. Cu toate astea mi-am dat seama ca as putea face atat de multe chestii cu o simpla tava pentru obisnuitele cuburi de gheata si asta ma incanta. Doar dupa ce am urmarit clipul cu pricina mi-am dat seama ca eu as putea sa-mi fac singura pastele mele preferate Ravioli. Nici nu luasem in calcul aceasta metoda si totusi sunt bucuroasa ca am descoperit asta.

Un alt exemplu interesant este acela ca ai putea sa creezi noi cuburi de gheata ce au incorporate diferite tipuri de flori sau petale de flori. Asta in cazul in care te pregatesti pentru vreo petrecere si vrei sa-ti surprinzi invitatii. Si spre deosebire de acest tip de cuburi din gheata mai sunt multe atele, iar unele dintre ele v-am spus sunt foarte interesante. Dar toate aceste posibilitati o sa le vedeti in videoclipul de mai jos.