Cum mentii legatura cu membrii din videochat, in concediu?

Posted by

In videochat, succesul se datoreaza, in cea mai mare masura, relatiei pe care un model reuseste sa o construiasca cu fanii sai, acei membri cu care se intalnesc pe cele mai cunoscute site-uri videochat. Unii dintre acestia devin admiratori fideli si chiar ajung sa isi faca programul de zi cu zi in functie de aparitiile fetei de care s-au atasat si pe care doresc sa o vada cat mai des.

Tocmai de aceea, nu este deloc recomandat ca o fata sa plece in concediu in primele luni dupa inceputul activitatii. Aceasta este perioada in care va avea cel mai mult de invatat, si de asemenea, acum reuseste sa isi construiasca propria baza de admiratori constanti, Fidelizarea lor este extrem de importanta si, de cele mai multe ori, cere timp.

Insa, odata ce a fost depasita perioada de acomodare si un model de videochat, cum sunt cele de la Studio-20.ro, are deja un numar consistent de fani, este firesc sa isi doreasca sa se bucure de odihna si de relaxare intr-un concediu petrecut, de pilda, intr-o destinatie exotica. De fapt, posibilitatea de a vizita orice loc din lume doresc reprezinta unul din factorii pentru care modelele sunt atat de invidiate.

Cum procedezi cand pleci in concediu?

Atunci cand iti faci planuri de vacanta, ideal este sa nu iti programezi o singura pauza indelungata, de mai multe saptamani. Este preferabil sa pleci mai degraba in mai multe concedii, la distanta de cateva luni unul de celalalt, iar niciunul dintre ele sa nu dureze mai multe de 7, maximum 10 zile. Este un interval de timp rezonabil, care nu va fi resimtit de catre membri drept o intrerupere de durata.

Apoi, este important sa anunti ca urmeaza sa lipsesti cateva zile. Disparitia ta nu trebuie sa ia prin surprindere pe nimeni, ci fanii trebuie sa stie pentru ce perioada vei fi plecata si cand anume te vei intoarce. Poti sa le promiti si o surpriza la revenire, ceea ce ii va face sa te astepte cu mai multa nerabdare.

Apoi, odata ce esti in vacanta, depinde ce decizii ai luat, in legatura cu vizibilitatea dorita. Daca nu vrei sa afle nimeni despre profesia ta de model de videochat, confidentialitatea iti este deplin respectata si nimeni nu va divulga vreo informatie.

In schimb, daca iti asumi public munca, atunci ai mai multe cai prin care iti poti promova brandul, precum diferite programe de afiliere, dar si un site personal. Acest site personal poate fi folosit cu mult succes in timpul vacantei. Cateva fotografii sau un scurt video cu tine pe plaja sau vizitand diferite obiective turistice ii vor tine „in priza“ pe admiratori.

Pregateste-te pentru revenire!

In locurile in care iti petreci concediul vei descoperi, fara indoiala, peisaje fabuloase, care pot deveni cadrul perfect pentru o serie de albume foto sau chiar pentru niste filmari mai fierbinti. Chiar daca nu ai un site personal ca model de videochat, este o idee foarte buna sa realizezi astfel de materiale in concediu.

La intoarcere, le vei permite fanilor sa se delecteze cu aceste imagini si, astfel, vor avea parte de surpriza pe care le-ai promis-o inainte de a merge in concediu. Faptul ca nu i-ai uitat si ca te-ai gandit la ei si in vacanta ii va face sa te indrageasca si mai mult.

Astfel, concediul nu va reprezenta o intrerupere a castigurilor din videochat, ci iti va permite sa obtii, in timp, chiar si mai multi bani!